Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

FOTO. U-BT Cluj-Napoca a semnat un parteneriat cu unul dintre cei mai mari importatori de mașini

Valentin Todea

Valentin Todea
06.09.2018

U-Banca Transilvania se întărește înaintea noului sezon baschetbalistic cu o flotă de mașini pentru jucători și staff-ul tehnic. Parteneriatul de mobilitate cu o companie clujeană aduce clubului cele mai noi autovehicule produse de un puternic brand din Cehia.

La acest eveniment a fost prezentă toată echipa, care și-a luat în primire mașinile și a oferit autografe fanilor. Noii americani de la echipă au întretinuț atmosfera, fiind în centrul atenției și oferind momente amuzante.

Mircea Cristescu, vicepreședinte U-BT: „Avem un nou partener de mobilitate, avem o flotă completă, mașini de teren, mașini mari. Noi încercăm să creăm condiții cât mai bune, deja pot să spun ca ne aliniem la condițiile echipelor din Euroligă, sau competiții mult mai mari decât cele în care jucăm. Meciul de prezentare cu Panathinaikos este ceva inedit, este un meci foarte putenic, ne dorim să tot avem astfel de meciuri, ne dorim să evoluăm în competiții puternice, drept dovadă în sfârșit reușim să aducem Panathinaikos Atena care cred că este în primele cinci cluburi din Europa.”

Pivotul clujenilor, Tony Easley, a oferit declaratii de la bordul unei mașini: „Îmi plac oamenii de aici, este o cultură grozavă. Sunt pentru prima oară în România, dar îmi place foarte mult. Colegii mei sunt niște tipi de treabă și sunt convins că vom face o treabă bună împreună. Dacă vom câștiga campionatul, voi chema toți fanii, pe toată lumea din acest oraș pentru a sărbători în mașina în care stau acum!”

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Oldtimer :

    Bravos, foarte faina oportunitate
    sper sa se bucure de ea fara evenimente...ca, din pacate, traficul in Cluj incepe sa semene cu cel din Bucuresti...

    cu 5 ani în urmă (06.09.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!