Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

FRB: „Începând de azi FIBA a ridicat sancțiunea dictată împotriva CSM Târgoviște”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.09.2015

Sursele Total Baschet se confirmă în ceea ce privește cazul echipei CSM Târgoivște. Federația Română de Baschet a remis site-ul nostru un comunicat de presă prin care ne-a informat de ridicarea sancțiunii dispuse de BAT împotriva campioanei en-titre a României.
Incepand cu data de 24.09.2015, sanctiunea blocarii transferurilor internationale ale CSM Targoviste este ridicata de catre FRB, ca urmare a inceperii demersurilor efective de stingere a datoriilor inregistrate de acest club catre terti in baza unor decizii BAT.

CSM Targoviste va putea face transferuri internationale in acord cum prevederile art. 3-71 din Regulamentul Intern al FIBA.

Decizia de astazi a FRB a tinut cont de faptul ca CSM Targoviste a notificat FIBA si FRB de inceperea demersurilor de plata a datoriilor pe care le inregistreaza catre terti in baza deciziilor BAT, respectiv a achitat suma de 10.000 euro catre Georgios Dikeoulakos.

Totodata, s-a avut in vedere si corespondenta cu FIBA, prin care aceasta este de acord cu inregistrarea de jucatoare straine de catre CSM Targoviste pentru sezonul 2015-2016, doar in baza art. 3-71 din Regulamentul Intern al FIBA, datorita inceperii demersurile efective de stingere a datoriilor inregistrate catre terti in baza unor decizii BAT.
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!