Stiri Cupa României Feminin

FRB: Suspiciune de blat la un meci din Cupa României feminin (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
24.10.2018

Consiliul Director al FRB a discutat luni, 22 octombrie, despre finalul partidei dintre Olimpia CSU Brașov și FCC ICIM Arad, încheiat cu victoria brașovencelor, scor 74-66, după ce în partida tur arădencele se impuseseră cu 70-61.

Această diferență de scor a permis ambelor echipe să se califice în faza următoarea a Cupei României, Aradului din postura de câștigătoare a dublei și Brașovul din cea de lucky looser.

Cu toate acestea, mai multe faze din finalul partidei au atras atenția Consiliului Director al FRB, care a decis să discute acest aspect la ultima ședință:

Inregistrarea video a ultimului minut din jocul retur al fazei 1 a Cupei Romaniei, dintre echipele CSTBv Olimpia CSU Brasov si FCC ICIM CSB Arad, joc care prezinta suspiciuni de incorectitudine in legatura cu desfasurarea lui si stabilirea echipei castigatoare si a echipei „lucky looser”. CD decide ca reprezentantii celor doua cluburi (presedinte, antrenor principal si jucatoarele implicate) sa fie invitati la urmatorul CD, pentru clarificari. In acest sens la data convocarii urmatorului Consiliu Director se vor trimte invitatii de participare la aceasta sedinta pentru persoanele mai sus amintite.”

Site-ul nostru a făcut rost de imaginile care arată cum s-a desfășurat ultimul minut din partida sus-amintită:

Pe imagini se poate vedea cum două dintre jucătoarele Aradului, Dzombeta și Hadzovic, au greșit repunerea în ultimul minut, fapt ce a permis gazdelor partidei să mai înscrie două coșuri care să permită calificarea ambelor echipe. Mai mult, după meci Hadzovic, una dintre cele două sportive care au ratat repunerea, este îmbrățișată de antrenorul secund al Brașovului.

Potrivit surselor totalbaschet.ro, în Consiliul Directo s-a discutat faptul că, dacă vor fi găsiți vinovați, cei implicați în acest caz, respectiv președintele, antrenorii principali și baschetbalistele implicate. riscă amenzi între 5.000 și 25.000 de euro. Totodată, antrenorii ar putea primi suspendări de un an de zile.

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe mj23ky :

    In sfarsit.....
    Antrenorul Aradului nu are nici cea mai mica vina....nu cred ca ar trebui suspendat, dar domnul Urban, cu siguranta are vina (ps. Hadzovic de cine asculta?). Cat despre dl inginer Calancea - suspiciunile asupra lui planeaza de foarte mult timp (legaturi cu arbitrii, comisari, chiar si jucatoare adverse). Poate, poate se lasa cu un an de suspendare pt faptuitori.... Felicitari pentru articol....

    cu 5 ani în urmă (24.10.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    finally
    o stire interesanta legata de baschetul feminin romanesc 🤣

    cu 5 ani în urmă (24.10.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe 7vezer :

    SEPSI SIC CAMPIOANA !
    In timpul meciului se vorbea de acest aranjament care fusese facut inainte de meci.Nu este de loc corect!

    cu 5 ani în urmă (02.11.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!