Stiri Juniori U17 Masculin

FRB a încheiat un parteneriat cu Serbia pentru pregătirea loturilor naționale de juniori

Paul Olar

Paul Olar
27.04.2016

Federația Română de Baschet a încheiat în această săptămână un parteneriat cu un nume important în lumea sportului cu mingea la coș. Forul din țara noastră a ajuns la un numitor comun cu Serbia, care se va angaja să ajute la pregătirea loturilor naționale de juniori.

De asemenea, angajamentul le va oferi șansa antrenorilor români de la nivel juvenil să participe la diverse stagii de perfecționare în Serbia.

Iată o parte din comunicatul postat pe site-ul frbaschet.ro:

“Federatia Romana de Baschet continua strategia de dezvoltare a relatiilor internationale cu federatiile nationale din Europa si de promovare a unor proiecte regionale ce vizeaza in primul rand segmentul juvenil. In acest sens, zilele trecute, doi inalti oficiali ai baschetului din Serbia, Vladimir Kuzmanovic (director al loturilor nationale masculine ale Serbiei) si Zoran Markovic (secretarul VUKT – asociatia antrenorilor de baschet din Serbia), au fost prezenti in Romania pentru a discuta la sediul Federatiei Romane de Baschet realizarea unui parteneriat care vizeaza atat pregatirea comuna a loturilor nationale de juniori ale Romaniei si Serbiei, precum si participarea antrenorilor romani de la echipele de juniori din tara noastra la stagiile de perfectionare din Serbia. In prezenta presedintelui Horia Paun, antrenorului federal Tudor Costescu si a antrenorului coordonator Goran Vrkic, s-a mai discutat si  despre posibilitatea realizarii unor proiecte regionale comune care vizeaza echipele de juniori din zona granite cu Serbia.”

*Foto: stiri.tvr.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!