Stiri Juniori U17 Masculin

FRB a anunțat regulile de organizare a meciurilor în zilele de doliu național

Andreea Vlase

Andreea Vlase
13.12.2017

În perioada 14-16 decembrie va fi doliu național în memoria Regelui Mihai I. Federația Română de Baschet a impus câteva măsuri pentru meciurile care se vor disputa în aceste zile la toate categoriile de vârstă. Iată anunțul FRB:

„Ținând cont de faptul că Guvernul României a decretat doliu național pentru trei zile în memoria Regelui Mihai I, Federația Română de Baschet informează toate structurile sportive afiliate că înaintea tuturor meciurilor de baschet programate să se desfășoare în perioada 14-16 decembrie 2017 în cadrul LNBM, LNBF și toate competițiile de juniori, se vor ține momente de reculegere. În plus, jucătorii echipelor din LNBF, LNBM și din competitțile de juniori vor purta doliu la piept în timpul jocurilor din perioada mai sus menționată iar organizatorii trebuie să se asigure că în sala de sport drapelul României va fi coborât în bernă. Înaintea și în timpul meciurilor respective nu va fi difuzată muzică iar momentele de spectacol ale majoretelor vor fi anulate.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!