Stiri

FRB a luat primele „măsuri” în cazul micului dejun de la Turneul de Juniori

Eduard Popa

Eduard Popa
16.01.2018

fizioterapeut demis mancare

Mai țineți minte această poză? Ea a fost făcută de către fizioterapeutul FRB Niculae Florin Niță, cel care a pozat micul dejun al juniorilor prezenți la Turneul Balkanic Star Cup 2017 care s-a desfășurat la Arena de Baschet din Capitală.

La acest turneu au participat reprezentativele masculine și feminine U15 ale României, Serbiei, Ungariei, Bulgariei iar ambele competiții au fost câștigate de naționalele Serbiei.

Poza de mai sus a creat o întreagă revoltă printre cititorii noștri. Și pe bună dreptate. În ea apare ceea ce au mâncat copiii unde erau cazați pentru turneu: două felii de mușchiuleț, două felii de cașcaval, jumătate de castravete, o porție de pateu și un pachețel de unt. Între timp, poza a fost scoasă de pe facebook de către fizioterapeut.

Federația Română de Baschet a luat primele măsuri, la aproape o lună de la incident. Astfel. FRB a ales să îl demită pe Niță. Informația ne-a fost confirmată chiar de către fizioterapeut. Acesta nu a vrut să comenteze cazul, dar a ținut să precizeze că nu poartă pică nimănui și că viața merge înainte.

Niculae Florin Niță era fizioterapeutul de bază al Federației Române de Baschet și a participat la toate acțiunile importante ale echipei de seniori a României, inclusiv la meciurile amicale din Brazilia, la EuroBasket 2017 cât și la cele două jocuri de calificare pentru World Cup 2019. Pe data de 22 noiembrie, la un antrenament susținut de România în Sala Polivalentă din Cluj înaintea deplasării în Italia, Niță a fost protagonistul unei întâmplări mai puțin obișnuite. Acesta a salvat viața unei persoane aflate la recepția sălii ce căzuse la pământ fără suflare. Niță a oferit primul ajutor persoanei aflate într-un moment critic, aceasta revenindu-și ulterior.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla cu alimentația copiilor la următoaele turnee de juniori după acest incident.

*foto: facebook Niculae Florin Niță/ dinvestiar.ro

9 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ts_cata :

    FRB
    Li se va taia si castravete. Sa nu faca accid la stomac.

    cu 6 ani în urmă (16.01.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    democratia
    salveaza romania.
    in timpurile in care mancarea e pe toate drumurile si este la preturi foarte mici daca te raportezi la bugetul unei federatii, viitorii performeri sunt hraniti cu mai nimic.
    Pai o omleta din 3 oua cu doi carnati si o rosie si o cana de lapte cat costa? 5-7 lei? daca n-au banii astia puteau sa le ceara parintilor copiilor. Sigur oricine ar fi dat un 50 de lei ca sa aiba copii ce manca.
    Decizia de a-l demite pe terapeut e discutabila. Adica daca un angajat iti aduce prejudicii de imagine, atunci poate isi merita soarta...

    cu 6 ani în urmă (16.01.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    minunat
    Cea mai grozava masura ... si sa il dam afara si din tara!

    cu 6 ani în urmă (16.01.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea ajax :

    FRB
    Extraordinar, bine că s-a găsit solutia...să întelegem că după ce l-ati îndepărtat pe Niţă se va rezolva si problema micului dejun. Decizie proastă, management defectuos...Să mancati dv, dle Păun, acest meniu si vedeti ce randament mai dati...

    cu 6 ani în urmă (16.01.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Hmm
      Ți se pare că acum dă vreun randament?

      cu 6 ani în urmă (16.01.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Cauză și defect!

    cu 6 ani în urmă (16.01.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    asa da
    de ce nu l-au dat in judecata pe bietul om (sper ca o sa-i ceara daune morale) si sa-l bata in piata publica?!?
    pai sigur, daca ne uitam la burtoiul lui paun, e greu sa intelegem un mic dejun auster.....dar el probabil asta mananca :))

    cu 6 ani în urmă (16.01.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    sugestiva poza
    explica tot poza.....a fost identificat balonul unde se duce diferenta de la un mic dejun, pranz si cina decente :))

    cu 6 ani în urmă (16.01.2018) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mailman :

    Mel Brooks presedinte FRB
    Logo-ul "regelui FRB" inscris pe tricou a fost lansat intr-o parodie de-a lui Mel Brooks din anii `80, dar coroborand valoarea caloriilor din farfurie cu acest text ajungem la una dintre imaginile oferite celebra parodie: in Franta de dinainte de 1789, pe vremea Regelui, cetatenii cumparau la tarabele din piata: cotoare de mere, guzgani, s.a.m.d. in vreme ce "conducerea" reprezentata de rege se infrupta sub zicala:"it´s good to be a king". Azi copiii mananca "cotoare" ca si in poza cu farfuria , iar "regele" isi etaleaza burta sub acelasi slogan scris pe piept...

    cu 6 ani în urmă (17.01.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!