Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Fani cu nervi de oțel! CSM Satu Mare a bifat al 3-lea meci decis în prelungiri din ultimele patru disputate în LNBF

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.12.2016

Foto: informatia-zilei.ro

CSM Satu Mare înregistrează un procentaj record al meciurilor disputate pe teren propriu și decise în prelungiri: 60%. Dintre cele cinci jocuri desfășurate pe parchetul Sălii Sporturilor Ecaterina Both din localitate, doar două s-au încheiat în 40 de minute, 63-57 cu Politehnica Național Iași respectiv 76-66 cu Sirius Târgu Mureș.

Înaintea confruntării de sâmbătă seară, în compania CSU Olimpia Brașov, gazdele înregistraseră, pe teren propriu, o victorie în prelungiri cu CSB Teleorman Alexandria, scor 92-84 respectiv o înfrângere în „over-time” cu Universitatea Cluj-Napoca, scor 72-80.

În această seară, sportivele pregătite de Jose Araujo și-au luat revanșa față de înfrângerea din prima etapă a campionatului, disputată la Brașov și s-au impus cu scorul de 73-71. Bineînțeles, partida a avut nevoie de cinci minute suplimentare. Pe lângă aceste trei meciuri, CSM Satu Mare a fost foarte aproape de încă o victorie în prelungiri, însă a cedat confruntarea de la Arad, 67-69. Practic sătmărencele au avut nevoie de o repriză suplimentară de prelungire în trei din ultimele patru jocuri susținute din Liga Națională de Baschet feminin.

Pe lângă numărul mare de meciuri decise în prelungiri, clubul sătmărean se confruntă și cu probleme medicale. Singurul meci în care tehnicianul portughez a putut miza pe toate sportivele a fost duelul câștigat în fața Politehnicii Iași. Actualmente pivotul Kristina Baltic se confruntă cu o entorsă gravă, fiind incertă pentru următorul meci, în timp ce Matea Tavic este suspectă de fractură a piramidei nazale ca urmare a unui un contact mai dur cu o componentă a echipei din Brașov.

După 10 etape CSM Satu Mare se clasează pe poziția a 6-a cu 4 victorii și 6 înfrângeri.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!