Stiri

Fenerbahce a închis seria cu Baskonia Gasteiz chiar la Vitoria

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.04.2018

fenerbache calificare final four euroliga

Fenerbahce Istanbul s-a calificat pentru a patra consecutiv în Final Four-ul Euroligii. Trupa condusă de Zeljko Obradovic a câștigat meciul e al seriei cu Baskonia Gasteiz și a închis totul cu 3-1 la general. Campioana en-titre s-a impus cu scorul de 92-83 și va putea să-și apere trofeul în Final Four-ul de la Belgrad.

Formația turcă a început partida decisă să încheie conturile cu echipa bască. Fener intra la pauză cu un avantaj important de 16 puncte. Tot trupa de la Istanbul a început mai bine și repriza secundă și ducea diferența la peste 20 de puncte. Baskonia a replicat cu un run de 13-0 prin care rămânea în joc. Elevii lui Pedro Martinez nu au avut forța să se apropie și mai mult iar Fenerbahce a menținut un avantaj consistent până la final, când s-a impus cu scorul de 92-83.

Marko Guduric a fost cel mai bun jucător al meciului cu 22 de puncte, 3 pase decisive și o recuperare. Niccolo Melli a contribuit cu 21 de puncte, 3 recuperări și 3 pase decisive. Nikola Kalinic a izbutit 13 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă.

Vincent Poirier a fost principalul artizan de la trupa gazdă cu 13 puncte, 5 recuperări și 3 pase decisive. Alți cinci jucători de la Baskonia au terminat în double-digits: Beaubois – 13 puncte, Voigtmann – 12, Huerts și Shengelia – 11, Granger – 10.

*foto: euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!