Stiri

Fenerbahce preia șefia clasamentului în Euroligă

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
08.12.2018

Fenerbahce Istanbul a urcat pe prima poziție a clasamnetului din Euroligă după etapa cu numărul 11. Trupa lui Zeljko Obradovic o victore pe terenul lui Panathinaikos Atena și a profitat de înfrângerea lui CSKA Moscova pe terenul lui Baskonia Vitoria.

La Atena, Fener a stat în mare parte a partidei la conducere dar doar în final și-a adjudect victoria. Nick Clalathes și-a adus echipa în joc în sfertul 3 cu 8 puncte marcate la rând. Cu 6 minute rămase de joc, scorul era 61-59 pentru oaspeți. Lauvergne, Sloukas și Kalinic au rupt echilibrul și au dus scorul la 73-63. Panathinaikos nu a mai avut răspuns și partida s-a încheiat cu scorul de 81-69 pentru Fenerbahce.

CSKA Moscova a pierdut la o posesie pe terenul celor de la Baskonia Gasteiz, scor 76-73. Nicio echipă nu a avut avantaj mai are de 6 puncte iar Vicent Poirier stabilea scoul final chiar înaintea ultimului minut. Sergio Rodriguez, Nando De Colo și Alec Peters au avut șansa de a trimite meciul în overtime dar au ratat de fiecare dată aruncările de la distanță.

Rezultatele complete ale etapei a 11-a:

Buducnost Podgorica vs FC Barcelona 67-64
Darussafaka Instanbul vs Maccabi Tel Aviv 71-73
Zalgiris Kaunas vs Olympiacos 83-75
Bayern Munchen vs Khimki Moscova 72-65
Olimpia Milano vs Gran Canaria 86-94
Anadolu Efes vs Real Madrid 82-84
Panathinaikos vs Fenerbahce 69-81
Baskonia Vitoria vs CSKA Moscova 76-73

Clasamentul Euroligii arată astfel:

foto: euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!