Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Filip Adamovic: „Mă simt bine după operație și sper să câștigăm campionatul”

Paul Olar

Paul Olar
04.08.2015

Filip Adamovic reprezintă unul dintre transferurile de marcă efectuate de U-Banca Transilvania în această vară. Sosit de la BC Mureș, fundașul ex-iugoslav are planuri mari alături de trupa lui Marcel Țenter, spunând:

„Sunt la al treilea sezon în România și totodată la a treia echipă diferită. Sper ca de această dată să câștig campionatul, deoarece anul trecut nu am avut noroc. Nu a fost greu să aleg U-BT, nu am stat prea mult pe gânduri. Este o echipă importantă din România, cu un oraș mare, frumos, deci mi-am dorit să vin aici. Pot doar să promit că voi lupta atât de mult cât am făcut-o și pentru BC Mureș sau CSU Ploiești. Întreaga echipă va da totul.”

Deși nu a mai evoluat în maieul alb-negru al clujenilor, integrarea nu va fi o problemă pentru Adamovic. Bosniacul îl are alături pe fostul coechipier Kyndall Dykes, nimeni altul decât idolul tribunelor din Polivalentă.

„Va fi un avantaj să joc cu Kyndall. Avem deja o legătură și o prietenie.”

Filip a discutat și despre situația sa medicală, din moment ce a suferit o intervenție chirugicală în luna iunie.

„Mă simt bine după operație. A fost o intervenție mică, iar acum totul a intrat în normalitate.”

*Foto: Manases  Sandor/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!