Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Filmul problemei cu tabela de la meciul BCM U Pitești – SCM U Craiova (Video)

Eduard Popa

Eduard Popa
07.01.2019

tabela pitesti craiova

Unul dintre cele mai bizare momente din ultimii ani în baschetul românesc s-a produs la meciul dintre BCM U Pitești și SCM U Craiova, încheiat cu scorul de 96-92 pentru gazde, în runda a 13-a din LNBM, grupa valorică A.

În sfertul trei, la minutul 3:27 pe micile ecrane, Maksym Korniienko a reușit un slam dunk superb peste Radukic, cu care a dus scorul la 53:49. Până la repunere au mai trecut 13 secunde, pentru ca apoi arbitrii să oprească jocul, la sesizarea celor două bănci tehnice. Astfel, brigada de arbitraj a dus o luptă de lămurire mai multe minute în șir cu masa oficială și a cerut resetarea ceasului.

Interesant este că oficialii partidei au hotărât ca sfertul trei să se reia de la 6:46, cum arăta pe tabelă, spre surprinderea antrenorului Craiovei, Aco Todorov. Așadar, dacă la televizor timpul „înghețase” la 3:14, în sală ceasul a fost dat înapoi 3:32 minute.

Iată un time lapse al întregului moment, așa cum s-a văzut pe micile ecrane:

Rămâne de văzut ce va decide FRB după această partidă, întrucât situația care s-a petrecut duminică nu are nicio încadrare în regulament.

CITEȘTE ȘI: La Pitești s-a disputat cel mai lung sfert "regulamentar" din istoria baschetului românesc: 13 minute și 32 de secunde

*foto: captură Digi Sport 2

2 comentarii la aceasta stire:
  • tanaseb :

    Decizie
    Ar fi buna daca i-ar suspenda pe cei care stau la tabela si pe comisar. Asta e rezolvarea.

    cu 5 ani în urmă (07.01.2019) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    X-files continua
    Ceata se lasa tot mai tare. Pe inregistrarea TV timer-ul este la 3:28 in clipa cind se inscrie cosul. Stiu ca nu acela este timpul oficial, dar sa fi umblat si regizorul la ceas ? Din pacate nu se vede si cronometrul de pe panou. Comentariul fiind continuu, imediat dupa cos este aratata tabela la 6:48.Deci... unde si cind s-a produs greseala/modificarea/prostia ? Urmarirea integrala a sfertului 3 ar putea lamurii, a fost greseala sau timpenie !

    cu 5 ani în urmă (07.01.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!