Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Final încins în victoria obținută de Dinamo București în fața Craiovei

Dan Oancia

Dan Oancia
30.01.2017

Succes in extremis obținut de Dinamo București ieri seară, în duelul din subsolul clasamentului împotriva celor de la SCM Universitatea Craiova.

Trupa din capitală a avut un ultim sfert la înălțime, grație căruia a trecut în avantaj, menținum la minimum odată cu terminarea timpului regulamentar. Scorul final a fost 88-86, spre fericirea suporterilor alb-roșii.Aproximativ 100 de spectatori au asistat în jocul ce a început la ora 20.00, în fața cărora gazdele au început mai bnie, având un avantaj de cinci puncte după primul sfert, însă Craiova a întors rezultatul până la pauza mare, scor 36 - 43. Principala armă a dinamoviștilor a fost Slobodan Dundjerski, care a avut la final 19 puncte și 11 pase decisive. Ecartul înregistrat la pauză s-a menținut și după cel de-al treilea sfert, în care ambele echipe au marcat câte 22 de puncte. Finalul incendiar a fost cu deznodământ fericit pentru bucureșteni, care au făcut o ultimă parte cu cele mai multe puncte marcate, 30, față de cele 21 ale oltenilor, astfel că scorul final a fost 88-86. 

Potrivit statisticilor, Dinamo București s-a bazat pentru obținerea acestui succes în mare parte pe jucătorii titulari, care au marcat 75 de puncte, din totalul de 86, într-o partidă în care cel mai mare avantaj pe care l-au avut ambele combatante a fost de 10 puncte.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    HAOS LA OLTENI......
    Din pacate revin la titlul pe care l-am avut si la ultima postare. Si totusi HAOSUL continua.
    Am inceput campionatul cu sase straini + Lupusavei. Acum avem alti sase straini + Burlacu. Am avut un director tehnic, acum avem altul. Numai VUKSANOVIC este vesnis la acest club, asa cum am aratat cel mai slab antrenor, dar cu contract pe doi ani. De ce oare, si cine l-a facut ?
    In rest la acest club este aceeasi lipsa de viziune si profesionalism. Daca tot ai ratat acest sezon, de ce nu economisesti niste bani si sa te apuci sa aduci niste tineri de perspectiva?
    Oare la nesfarsit va merge cu : HARGROVE, BURLACU, BUREAU etc?
    Evident ca nu. Baietii sunt si la final de cariera, cauta un loc caldut de unde sa mai suga niste banuti in memoria zilelor glorioase.
    Evident ca noua nu ne trebuie tineri dornici de performanta si afirmare. Noua ne trebuie gloabe (care traiesc din amintiri), dar care stiu lectia parandaratului.
    Noi aducem numai bosorogi, "fosti"cei mai buni pasatori, cei mai cei, dar care nu mai sunt in stare sa stea in ghete pe teren, daraminte sa alerge 40 minute.
    Singurii care in decursul vremii au transferat un "VIITOR"CASTIGATOR DE EUROLIGA au fost cei de la OTOPENI.
    VA NAI AUCETI AMINTE DE RICKY HICKMAN (viitor castigator de EUROLIGA cu Maccabi)?
    Si totusi cine il tine pe VUKSANOVIC ?

    cu 7 ani în urmă (30.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!