Stiri Cupa României Masculin

Final 4. Vladimir Tica: „Poate a fost cel mai slab meci al nostru din acest sezon”

Radu Bărăian, Bogdan Isăilă

Radu Bărăian, Bogdan Isăilă
12.04.2014

La finalul celei de-a doua semifinală din Cupa României, pierdută de CSU Asesoft Ploiești în fața celor de la Energia Rovinari, scor 63-71, Vladimir Tica, baschetbalistul prahovenilor, a vorbit despre eșecul suferit în compania oltenilor.

„Ne-am așteptat la acest gen de meci, noi am început slab. Unul dintre motivele acestei înfrângeri a fost poate acela că am terminat cu 0/23 la aruncările de 3 puncte. Noi am jucat într-adevăr foarte slab în acest meci. Lor le-au ieșit aruncările, dar încă aveam șansa de a termina termina meciul ca învingători. Poate a fost cel mai slab meci al nostru din acest sezon competițional. Sunt dezamăgit, desigur, ne-am pregătit, am organizat totul pentru a câștiga trofeul”, a declarat Tica.

Muntenegreanul a fost cel mai productiv jucător al Asesoftului, acesta având în 17 minute de joc 15 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive și 2 intercepții, totul pentru un indice la eficiență de 17 unități. 

*Foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii