Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Final 8-ul Cupei României deschide seria de turnee pentru fete

Andreea Vlase

Andreea Vlase
07.02.2018

Echipele din Liga Națională de baschet feminin vor avea parte de o serie de turnee, după fereastra pentru naționale. Final 8-ul Cupei României deschide seria, în perioada 22-25 februarie. Va urma turneul final al sateliților, unde pot participa și jucătoare din primul eșalon. La începutul lunii martie se va disputa Final 4-ul CEWL, înainte de turneele din faza a doua a campionatului.

Programat inițial pentru trei zile, Final 8-ul Cupei României la baschet feminin se va întinde pe 4 zile, în perioada 22-25 februarie, la Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe.

În prima zi vor avea loc sferturile dintre CS SCM Timișoara și CSBTV Olimpia CSU Brașov, respectiv CS Universitatea Cluj-Napoca și ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe. În 23 februarie FCC ICIM CSB Arad va întâlni ACSB Teleorman Alexandria, iar CS Municipal Satu Mare va juca cu CS Universitatea Alba Iulia. În 24 se vor juca semifinalele, iar finala va fi în 25 februarie.

În perioada 28 februarie-4 martie va avea loc turneul final al sateliților din Liga 1. Sunt calificate formațiile secunde ale celor de la CSBT Alexandria, ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, Olimpia CSU Brașov, BC Sirius Târgu Mureș, CS Universitatea Cluj și FCC ICIM Arad. Pot să joace la acest turneu și jucătoarele de la prima echipă, dacă au evoluat în cel puțin 5 partide în faza de calificare.

În 3 și 4 martie este programat Final 4-ul Ligii Europei Centrale. Sunt calificate trei formații românești. În semifinale se vor întâlni CSM Satu Mare cu CSU Alba Iulia, respectiv Olimpia CSU Brașov și BC Pharmaserv Marburg. În 4 se vor disputa ambele finale.

În 10-11 martie este primul turneu al grupei 1-5, din faza a doua a campionatului feminin. În 16-18 martie sunt două turnee, al doilea turneu din prima grupă și turneul grupei 6-9. Programul celor trei turnee din faza premergătoare play-off-ului îl găsiți aici.

Play-off-ul începe în 23 martie.  

*foto: Szigyarto Szabolcs/Crow Security

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!