Stiri Cupa României Feminin

Final Eight-ul Cupei României de la Sfântu Gheorghe se va juca cu casa închisă

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.02.2017

Orașul Sfântu Gheorghe este în aceste zile în centrul atenției și principala atracție a baschetului românesc, fiind gazda Final Eight-ului Cupei României la baschet feminin, iar ulterior al All Star Game-ului. Competiția a stârnit interesul suporterilor locali și nu numai, abonamentele și biletele fiind aproape epuizate, iar conform organizatorilor competiția se va juca cu casa închisă. 

Cei care doresc să participle la regalul baschetalistic din aceste zile și încă nu și-au procurat tichtele de acces sunt îndemnați să se grăbească pentru că stocul este foarte aproape de epuizare. Cei care și-au cumpărat abonamente pe toate zilele la toate meciurile (50 lei) vor primi o brățară verde, iar cei care și-au procurat bilete pe zile (20 de lei) vor primi o brățară de o altă culoare, culoare diferită de la zi la zi. De asemenea, trebuie menționat că, în cazul în care vor fi vândute toate abonamentele, atunci nu vor mai exista bilete pe zile. 

În altă ordine de idei, având în vedere numărul mare de simpatizanți ai sportului cu mingea la coș care vor umple până la refuz Sala „Kati Szabo”, organizatorii îndeamnă ca aceștia să ajungă cât mai repede la sală pentru a nu se aglomera zona de acces. 

Principala atracție a sferturilor de finală este confruntarea dintre Sepsi SIC Sfântu Gheorghe și Universitatea Cluj, meci care se va disputa azi, 8 februarie, începând cu ora 20:00. Debutul competiție va fi dat însă de CSM Satu Mare și rivala celor de la Sfântu Gheorghe, CSM Târgoviște, meci care va începe la ora 17:00. Joi se vor întâlni pe rând Olimpia Brașov și Phoenix Galați (ora 17:00), respectiv Sirius Târgu Mureș și Alexandria. 

*Foto: Gyurkó-Henning Balázs (Crow Security)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!