Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Final greu de an pentru Steaua CSM Eximbank

Andrei Militaru

Andrei Militaru
17.12.2014

 

Steaua CSM EximBank va încheia anul 2014 cu două partide în patru zile, în deplasare cu SCM Craiova și acasă cu BCM Pitești, în etapele a 12-a şi a 13-a, ultima fiind programată chiar înainte de Ajunul Crăciunului. Partida de la Craiova este programată sâmbătă, 20 decembrie, la ora 19.00, în Sala Polivalentă. Craiovenii vin după trei înfrângeri consecutive, care i-au scos din primele opt locuri ale clasamentului, situaţie care a dus la demisia managerului general Marius Toma.

Apoi, marți, 23 decembrie, Steaua CSM EximBank își va lua la revedere de la fani pentru finalul acestui an cu un meci pe teren propriu, împotriva celor de la BCM Pitești, una dintre cele mai valoroase echipe în acest sezon, ocupanta locului trei în acest moment, informează site-ul oficial al Stelei. Meciul cu BCM Pitești va începe la ora 20.30 și va avea loc la Arena "Mihai Viteazu" din Capitală. Ambele partide amintite mai sus vor fi transmise în direct de Digi Sport.

* FOTO: Facebook Steaua Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!