Stiri Cupa României Masculin

Final4. Antrenorii au decis loturile de jucători pentru finala Cupei României

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
18.04.2019

Finala Cupei României la baschet masculin demarează în mai puțin de o oră iar cei doi antrenori, Dan Fleșeriu și Cristian Achim, au decis loturile de jucători cu care se vor duela pentru primul trofeu al sezonului.

Așa cum era de așteptat și cum vă prezentam într-o analiză în această dimineață, BC CSU Sibiu a decis să joace fără Daniel Ewing în finala cu CSM CSU Oradea. Kevin Hardy, Justas Tamulis, Monyea Pratt, Isaiah Philmore, Randal Falker și Chris Cooper sunt străinii care vor încerca să ducă cupa la Sibiu.

De partea cealaltă, Cristian Achim a ales să meargă pe aceeași formulă ca în meciul cu U BT Cluj-Napoca din semifinale iar Sean Barnette rămâne din nou în afara lotului. Kris Richard, Muhamed Pasalic, T.J Carter, Nikola Markovic, Dragan Zekovic și Arturas Valeika sunt jucătorii străini pentru Oradea în meciul cu BC CSU Sibiu.

Finala Cupei României dintre BC CSU Sibiu și CSM CSU Oradea începe de la 0ra 19:30 și va putea fi urmărită în direct la Digi Sport 4.

foto: Valentin Todea

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    TB
    A se citi 19.30, nu 19.00.

    cu 4 ani în urmă (18.04.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!