Stiri Cupa României Masculin

Final4. Kyndall Dykes va avea parte de un invitat special la turneul din această săptămână

Eduard Popa, David Istrate

Eduard Popa, David Istrate
16.04.2019

U-BT Cluj-Napoca va încerca să își păstreze titlul Cupei României, pe teren propriu, în Final Four-ul competiției. Clujenii debutează miercuri, în compania celor de la CSM CSU Oradea, iar Kyndall Dykes va avea o motivare în plus la partida contra campioanei României. Asta pentru că veteranul american va avea un suporter special la meci, pe fiul său Kyndall Jr.

Acesta a fost prezent la conferința de presă dinaintea meciului și a oferit mai multe momente amuzante, în special când s-a așezat pe locul tatălui său, lângă Mihai Silvășan. Întrebat dacă îl motivează faptul că băiatul său este la meci, pentru prima oară în România, Kyndall a spus:

„Da, este emoționant. Și pentru mine și pentru el. Cred că eu sunt mai încântat de faptul că el e aici. Mă bucur că va putea să fie martorul unei asemenea competiții”, a spus Dykes Sr.

Dykes Jr. este pentru prima oară în România și a ajuns în țara noastră însoțit de un prieten apropiat al familiei baschetbalistului.

Cât despre partida cu Oradea, Kyndall a zis: „Cred că va fi un meci dificil. Am jucat contra lor de 4-5 ori deja și va fi un meci greu. De fiecare dată când jucăm contra lor ies meciuri foarte bune. Plus că acum vorbim de o semifinală iar unul dintre obiectivele noastre este să câștigăm trofeul. Suntem pregătiți de meci și va fi o luptă grozavă. Nu pot să spun că e o presiune suplimentară că jucăm acasă, dar este palpitant că vom avea fanii de partea noastră. Nu cred că este o presiune pentru noi, ci o bucurie în plus că vom juca în fața propriilor fani”, a spus Dykes sr.

U-BT Cluj – CSM CSU Oradea, în semifinalele Cupei României, se joacă miercuri, 17 aprilie, de la ora 19:30.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin :

    eroare?
    cred ca Jr. a mai fost in Cluj in sezonul din 2015-2016

    cu 4 ani în urmă (16.04.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!