Stiri Cupa României Masculin

Final4. TJ Carter: „A fost un meci nebun și mă bucur că am putut câștiga”

Eduard Popa

Eduard Popa
17.04.2019

tj carter cluj oradea

CSM CSU Oradea a reușit o victorie impresionantă în fața celor de la U-BT Cluj în semifinale Cupei României, scor 70-66, în prima zi din Final Four-ul competiției.

Una dintre loviturile decisive a fost înscrise de către Marc „TJ” Carter. Veteranul american a vorbit pentru totalbaschet la sfârșitul partidei:

„A fost un meci foarte fun dacă îți place baschetul. Echipele s-au luptat, chiar dacă în unele momente a fost un joc urât, unde ambele echipe au fost zgârcite. Ambele echipe au reușit faze importante pe finalul meciului, ăsta e baschetul. Am reușit mai multe aruncări decisive, câteva capace, câteva recuperări. Din fericire am rămas împreună ca echipă. A fost un meci nebun și mă bucur că am putut câștiga.”

TJ Carter a vorbit și despre aruncarea reușită la finalul meciului, care a dus scorul la 68-63, cu 29 de secunde rămase de jucat:

„Cronometrul de atac era pe final. Este o aruncare pe care am exersat-o de multe ori.  A trebuit doar să o arunc cu încredere. Nu am aruncat prea bine în seara asta, dar am avut încredere în acea lovitură și mă bucur că mi-am putut ajuta echipa în această seară”

Cât despre finala contra Sibiului, Marc Carter a spus:

„Cred că din moment ce suntem în finală avem șansa noastră, evident. Dar trebuie să o luăm meci cu meci. Echipa Sibiului este una foarte bună. Sunt rapizi, au strategia lor pe care va trebuie să o contracarăm. Dar și noi avem o echipă bună și vom face tot ce ne stă în putere să fim câștigători și să oferim un meci grozav”.

10 puncte, 4 recuperări și 2 pase decisive a reușit TJ Carter contra lui U-BT, în 19:39 minute.

Finala Cupei României, ediția 2018/2019, se joacă joi, 18 aprilie, de la ora 19:30.

*foto: Valentin Todea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!