Stiri

Fiul lui Adi Mutu joacă baschet în Los Angeles (Video)

David Istrate

David Istrate
24.01.2018

 mario mutu baschet

Ajuns la vârsta de 15 ani, Mario Mutu locuiește în Los Angeles, alături de mama sa. Băiatul a reușit să se obișnuiască repede cu stilul de viață american și este pasionat de baschet.

Acum 3 ani, Mutu Jr. a plecat în SUA împreună cu mama sa, actrița Alexandra Dinu. Adolescentul a cunoscut o nouă lume peste ocean, diferită de cea din Italia. Fiind un loc în care sportul este ridicat la un nivel înalt, Mario a putut să își dezvolte plăcerea de a practica baschetul. El spune că își dorește să joace cât mai bine și eventual chiar să ajungă un sportiv profesionist

„Baschetul este pasiunea mea de când eram mic. Am învățat multe și am ajuns la un nivel destul de mare pentru a juca baschet aici. Îmi doresc să devin din ce în ce mai bine și mi-ar plăcea sa ajung un jucător profesionist de baschet.”

Jucătorul preferat al lui Mario Mutu este Stephen Curry, fundașul lui Golden State Warriors, pe care l-a văzut la Staples Center, într-un meci împotriva lui Lakers.

Tânărul care are o aruncare asemănătoare cu Lonzo Ball, postează filmulețe de la meciurile lui LA Lakers, dar și de la ieșirile sale la baschet.

ball is life 💯 @sam.bernardy @kaiadamx

O postare distribuită de Mario Mutu (@mariomutu) pe Oct 15, 2017 at 7:54 PDT

Într-un interviu a declarat că a cunoscut mai multe staruri din NBA, precum DeAndre Jordan (LA Clippers), Gerald Green (Houston Rockets), sau LeBron James (Cleveland Cavaliers). Este de văzut dacă fiul lui Adrian Mutu îi va lua drept modele pe acești jucători și va urma calea sportului de performanță.

*foto: okmagazine.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!