Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Flavius Lăpuște, noul antrenor al Universității Cluj-Napoca

Paul Olar

Paul Olar
10.02.2015

Părăsită de Carmin Popa, Universitatea Cluj-Napoca nu a rămas prea mult timp fără antrenor. Potrivit site-ului eclujeanul.ro, gruparea ardeleană va fi pregătită de către Flavius Lăpuște.

Ajuns la 37 de ani, Lăpuște va fi interimarul formației “universitare”, cel puțin până la finalul stagiunii. Acesta a evoluat ultima dată la CSU Atlassib Sibiu, trupă pe care a ajutat-o cu 1.8 puncte, 2.0 recuperări și 1.5 la eficiență, în cele 11 partide din actualul sezon.

De asemenea, Flavius reprezintă unul dintre numele sonore ale întrecerii baschetbalistice din țara noastră. El a jucat în ultimii ani la BC Timișoara, Energia Târgu Jiu, U Banca Transilvania.

Nu în ultimul rând, Lăpuște a mai îmbrăcat maieul echipelor Ashkelon (Israel). Furstenfeld (Austria), West Petrom Arad, Chemnitz (Germania).

Fostul component arădean a efectuat deja câteva antrenamente alături de Universitatea, urmând să debuteze oficial ca tehnician în duelul cu BC Mureș Târgu Mureș. Confruntarea este programată joi, 12 februarie.

*Foto: csusibiu.ro

10 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Acuma oare vor ura universitatea sau o vor iubi mai mult cu Lapuste pe banca? Sau Lapuste era musai sa joace pe viata la U BT?

    cu 9 ani în urmă (10.02.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adryan77 :

    k
    Multa bafta

    cu 9 ani în urmă (10.02.2015) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș TrafficJam :

    ...
    Flavius a jucat si la BC Mures, a fost unul dintre favoritii mei ;)

    cu 9 ani în urmă (10.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe tme :

    Succes!
    mult succes, Flavius! Un profesionist desavirsit!

    cu 9 ani în urmă (10.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fanbasket :

    Succes !
    Mult succes iti doresc !!!! Mare om, mare caracter !

    cu 9 ani în urmă (10.02.2015) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe flo :

    Bafta
    Bafta multa !!! Poate reusesti si intarirea stafului de la grupele de juniori care sa reuseasca sa se bata cu "selectionata nationala " de juniori de la U-BT.

    cu 9 ani în urmă (10.02.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Asta pana pe la 30 de ani a fost baschetbalist nu jucator de baschet. Cred ca si acuma ar juca la U BT daca Tenter nu il umilea in finala aia pierduta cu 4-0, cand in meciul 2, in prelungiri, chiar si cu Silvasan si Krstanovic eliminati a preferat sa il bage 2 min si dupa aia sa il scoata si sa distreze cu Santa si alte super staruri. Iesirea aia de pe teren si fata lui a fost cat o mie de cuvinte. Multe ii pot reprosa lui Tenter, dar indepartarea lui Flavius nu se poate ierta. Sa nu cumva sa mai vina si Dumitrescu si sa intre amandoi, ca s-ar putea sa fie surprize:D
    De jucat mai poate juca pt ca el a zis la un moment dat "o sa joc atata timp cta mai pot da slam-dunk de pe picioare", deci spor la joc:)

    cu 9 ani în urmă (10.02.2015)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      Umilit
      Nedreptatit a fost si la Sibiu in ultima parte....

      cu 9 ani în urmă (11.02.2015)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Acuma sa fim cinstiti. Era foarte greu la varsta lui sa ii ia fata numarului zero:). Peste asta a prins echipa intr-o perioada cand nu emrge prea bine si se stie ca Perisic e fricos si nu prea roteste cand e in criza, joaca cu cel mai in forma pana la epuizare. De cate ori ai vazut de ex la Cluj sa joace cu Lapuste si Roschnafsky, juca pe Krstanovic pana cadea in cap

      cu 9 ani în urmă (11.02.2015)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe lecar :

    Welcome back to Cluj!
    Bine-ai revenit acasa Flavius! Mult succes!

    cu 9 ani în urmă (11.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!