Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Flavius Lăpuște: "Va fi un meci cu o puternică ȋncărcătură emoțională, pentru mine"

Adrian Stoinea

Adrian Stoinea
30.10.2014

Derby-ul Ardealului dintre U Banca Transilvania Cluj-Napoca și CSU Atlassib Sibiu va avea o semnificație aparte pentru jucătorul de la CSU Sibiu, Flavius Lăpuște. Acesta a evoluat pentru echipa clujeană timp de șase ani, din 2004 până ȋn 2010, când s-a transferat la BC Mureș Târgu Mureș.

"Pentru mine, personal, va fi un meci cu o puternică ȋncărcătură emoțională. Dar va avea aceeași semnificație și pentru că este derby-ul Ardealului. Clujul este o echipă frumoasă, cu jucători valoroși, care joacă bine ȋmpreună. Cred că echipa care și-a pregătit mai bine meciul și care va fi mai concentrată, la momentul respectiv, va câștiga meciul. Cred că fiecare victorie este importantă, mai ales o victorie ȋn deplasare. Să ȋnvingi clujul, la ea acasă, la ora actuală, cred că e o misiune destul de grea, dar binevenită, dacă reușești acest lucru", a declarat Flavius Lăpuște.

Partida U Banca Transilvania Cluj-Napoca - CSU Atalassib Sibiu va avea loc vineri, 31 octombrie, ȋn Sala Sporturilor "Horia Demian", ȋncepând cu ora 18:00, și va conta pentru etapa a cincea a LNB masculin.
*Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!