Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini, Aco Todorov, Branko Cuic sau Eugen Ilie, printre antrenorii care participă la clinicul de antrenori din această săptămână de la Badalona

Eduard Popa

Eduard Popa
05.07.2019

Florin Nini, Aco Todorov, Branko Cuic sau Eugen Ilie, printre antrenorii care participă la clinicul de antrenori din această săptămână de la Badalona

antrenori romani clinic euroliga

Chiar dacă elevii lor se află în concediu, antrenorii români caută să se perfecționeze chiar și pe timpul verii. Astfel, mai mulți dintre tehnicienii români au participat săptămânile acestea la  clinicuri de baschet din Europa.


 

UPDATE, ora 16:00 La clinicul de la Badalona mai participă și alți antrenori care activează în România, precum Aco Todorov (SCM U Craiova), Branko Cuic (U-BT Cluj), Eugen Ilie (ex-Dinamo, CSO Voluntari), Dan Calancea sau foștii internaționali români Cristi Crăciun și Cătălin Burlacu.


 

Mai întâi, antrenorul Oradiei, Cristian Achim, alături de cel al Piteștiului, Florin Nini, dar și de noul tehnician al Timișoarei, Dragan Petricevic, au participat la clinicul de la Belgrad, acolo unde au ascultat prelegeri ale fostului antrenor NBA Stan van Gundy, a antrenorului Stelei Roșii Belgrad, Milan Tomic sau a lui Igor Kokoskov, antrenor care a câștigat EuroBasket 2017 cu naționala Sloveniei. Cel care a publicat poze de la acest clinic a fost Petricevic:

La o săptămână după acest clinic, Florin Nini a mers și la Badalona, acolo unde își va petrece următoarele zile în compania mai multor antrenori de top ai Europei. Este vorba despre foști campioni ai Euroligii precum Ettore Messina, Xavi Pascual, Georgios Bartzokas, Pablo Laso și Zeljko Obradovic, dar și Sarunas Jasikevicius, unul dintre cei mai de perspectivă tehnicieni de pe continent, care a câștigat Euroliga ca jucător.

*foto: facebook Nini Florin/ Petricevic Dragan

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Tommy :

    Florin NINI
    Mare antrenor si asta....saracul de el la pitesti s-a vazut clar ca a fost in plus,pacat de lotul pe care l-a avut acolo. Locul lui este la baschet feminin ,acolo am vazut ca miscat cate ceva!!

    cu 4 ani în urmă (05.07.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!