Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Am încredere că vom face un joc bun și că victoria va fi de partea noastră”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
02.02.2018

florin nini phoenix steaua

Phoenix Galați primește vizita celor de la CSM Steaua Eximbank, în etapa a XVII-a a LNBM.

Băieții lui Florin Nini și Bogdan Bălănică întâlnesc sâmbătă 3 februarie, de la ora 19.00, la sala Dunărea pe CSM Steaua Eximbank și sunt deciși să ofere publicului gălățean încă un motiv de bucurie. 

„Întâlnim echipa aflată în cea mai bună formă sportivă în acest moment. Au jucători valoroși pe toate posturile și experiența necesară pentru decizii bune. Noi suntem într-o formulă schimbată și cu ceva mici probleme medicale dar cu siguranță la ora jocului va trebui să uităm tot și să dăm o replică bună echipei Steaua . Suporterii și atmosfera de acasă este o motivație necesară și suficientă pentru a ne lupta și a încerca victoria. Am încredere că vom face un joc bun și că victoria va fi de partea noastră”, ne-a declarat antrenorul de la Phoenix, Florin Nini.

Echipa gălățeană ocupă locul 8 în clasament cu 22 de puncte.

*foto: Sorin Pană

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!