Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Am arătat că nu suntem o echipa pentru locul pe care îl ocupăm în acest moment”

Bogdan Isailă, Cătălin Rădulescu

Bogdan Isailă, Cătălin Rădulescu
04.12.2016

Phoenix Galați a înregistrat al treilea success al sezonului, după ce a învins pe teren propriu pe CSM CSU Oradea cu scorul de 67-65. La finalul partidei, antrenorul formației de la Dunăre, Florin Nini, a vorbit despre acestă victorie, considerată una extreme de prețioasă pentru echipa sa:

„Victoria face deliciul unui astfel de meci, totul este frumos când se termină cu bine. Nu întotdeauna poţi să fi sigur de aşa ceva, dar mă bucur că de această dată decizia finală şi siguranţa aruncării ne-a revenit nouă şi am încheiat un meci pe care deși nu l-am controlat în faţă campioanei, dar am stat de la egal la egal şi am arătat că nu suntem o echipa pentru locul pe care îl ocupăm în acest moment. Au fost multe lucruri care nu s-au sincronizat de la începutul sezonului, important este că suntem pe drumul bun. Am obţinut o victorie extrem de importantă, care în afară de avantajul în ceea ce priveşte clasamentul, este o victorie de moral, care ne da încredere, iar din acest moment depinde numai de noi ce se poate întâmplă. La Oradea, chiar dacă au avut trei jucători importanţi absenţi în acest meci, accidentaţi în urmă programului cu meciuri din două în două zile, au destui alţi jucători pe bancă, de valoare ridicată, care pot gestiona fără probleme meciurile. Important este că ne sudăm de la meci la meci, că reuşim să avem evoluţii bune şi mă bucur că astăzi am avut evoluţii constant bune, trebuie să aducem mai mulţi jucători de pe bancă, pentru că aşa cum aţi văzut, uzura meciului îşi spune cuvântul.”

foto: Viorel King

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea nexco :

    ?!?
    Felicitari pt. victorie ( in conditiile din acea zii . Dar ... sa nu sarim calul . Sunteti exact pe locul din clasament pe care-l ,, meritati " .

    cu 7 ani în urmă (04.12.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!