Stiri Cupa României Masculin

Florin Nini: „Am avut un meci sub toate așteptările. Nu am executat absolut nimic din ceea ce am pregătit”

Andreea Vlase, Mara Mihăilescu

Andreea Vlase, Mara Mihăilescu
20.03.2019

BCM U FC Argeș Pitești a pierdut cu 66-86 acasă în manșa a doua a sfertului de finală din Cupa României, cu U-BT Cluj. În tur piteștenii au cedat la doar cinci puncte pe terenul deținătoarei trofeului. Antrenorul alb-violeților, Florin Nini, a vorbit la final despre evoluția modestă a echipei sale.

„În primul rând noi am avut astăzi un meci sub toate așteptările. Un meci în care nu am executat absolut nimic din ceea ce am pregătit. Cu siguranță că jucătorii au vrut, s-a început cu o luptă surdă, cu o dorință mare de victorie, dar se pare că acest lucru s-a întors împotriva noastră pentru că execuțiile noastre au fost mult sub așteptări și mult sub ceea ce am demonstrat două meciuri consecutive în deplasare. Exact acest lucru l-am discutat, am jucat două meciuri în 3 zile, acolo unde cu siguranță este o altă uzură, este o altă oboseală și acum, când am avut mai multe zile de refacere, exact prospețimea și exact luciditatea ne-a lipsit.

E un meci slab, e un meci din care nu am prea multe de spus. Singurul lucru pe care am reușit să-l facem din ceea ce mi-am propus a fost numărul de recuperări. Dar acest lucru se pare că în general nu este de ajuns pentru a câștiga. Din păcate mulți jucători de bază au fost astăzi sub limita lor. Nu a existat o organizare bună a jocului deși pe acest lucru s-a insistat. Este un lucru care ne deranjează. Nu încerc să dau vina pe nimeni și vina ne aparține.

Așa cum atunci când facem jocuri bune sau atunci când obținem victorii, meritele ne aparțin și de această dată trebuie să fim foarte atenți și să ne corectăm greșelile pentru că sunt meciuri foarte grele. E o luptă continuă pentru primele patru. Noi vrem în primul rând să ne batem și să obținem locul 5, lucru care nu este absolut deloc ușor. Și sigur că meciuri ca acesta nu trebuie să se repete. Clujul a avut o execuție foarte bună, au jucat clar mai bine decât noi și siguri atât pe jocul colectiv, și siguri pe procentajul de 3 puncte, lucru care nouă ne-a lipsit”, a declarat Florin Nini după meci.

Antrenorul piteștenilor a trebuit să îl scoată pe Marius Ciotlăuș în minutul 10, pentru că a acuzat o durere la tibie și nu a mai putut continua. Florin Nini a vorbit și despre absența lui Ivan Siriscevic la acest meci.

„Tot ce se poate (n.r. să intre în următoarea partidă), el nu a efectuat decât 2 antrenamente. A stat 15 zile, era greu de introdus în acest moment. Un meci de care știam dinainte că va avea o intensitate mare și acest lucru s-a și întâmplat. El nu este încă din punct de vedere fizic, s-a refăcut oarecum la cot, acolo unde a avut problema, însă sigur că vom vedea evoluția lui în continuare. Îmi doresc să vină. Este un jucător important. Este, din păcate, jucătorul care a suferit, nici accidentare nu pot să-i spun, o situație medicală care l-a scos total din formă. Și îmi aduc aminte că în momentul în care s-a întâmplat acest lucru era jucătorul nostru în forma sportivă cea mai bună, avea constanță în evoluții, în puncte, în tot ce înseamă jocul de echipă. Sigur, ne dorim să aliniem formula completă, dar depinde de modul în care va reuși să se integreze și să se refacă din punct de vedere fizic”, a mai spus Florin Nini.

BCM U FC Argeș Pitești a cedat cu 154-179 dubla manșă cu formația clujeană din sferturile Cupei României. Pentru alb-violeți urmează două meciuri acasă în campionat, în 24 martie cu SCMU Craiova și în 27 cu BC CSU Sibiu.

*foto: BCM U FC Argeș Pitești facebook

9 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Daca
    Jucătorii n au executat nimic din ceea ce s a pregătit, înseamnă că ceva se întâmplă, ori antrenorul nu s a impus ori jucatorii nu au incredere in ceea ce pregătește antrenorul. Nu inteleg de ce Jeremic nu e jucătorul decisiv ce a fost la Timișoara. Suntem lenți, previzibili, fara scheme de joc si cred ca avem si o problemă de pregătire fizică. Sturanovic a ajuns sa fie cel mai constant jucător.

    cu 5 ani în urmă (20.03.2019) Raspunde
  • tanaseb :

    Pitesti
    Multe-s cazurile in care suporterii echipelor romanesti ajung sa aduca cuvinte urate dupa o infragere ca asta. No, pitestenilor, nu e cazul sa faceti asta acum. Chiar cred ca aveti o echipa buna, azi doar am jucat foarte bine, ca la Craiova. Ati prins o zi modesta, atat, nu ii cazul sa dramatizati. Ma bucur ca Silva a stiut sa ii monteze pe baieti, bravo.

    cu 5 ani în urmă (21.03.2019)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Avem
      14 înfrângeri și 4 victorii, campionatul acesta, cu echipele de top 6. Toată lumea spune, jucători buni, dar rezultate 0. Unde i problema?!

      cu 5 ani în urmă (21.03.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Da
      Problema este evident la jocul colectiv, de departe cel mai slab dintre echipele de Top 6, o spune inclusiv statistica. Iar când se întâmplă ca prestațiile individuale ale majorității jucătorilor să fie extrem de modeste (lucru perfect posibil), se pierde un meci în felul acesta.

      cu 5 ani în urmă (21.03.2019)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    Un lucru e clar
    Nini te rugam nu mai pregatii meciurile cum le.ai pregatit pana acum. Hai sa incercam sa nu mai pregatim nimic ca oricum jucatorii nu executa.

    cu 5 ani în urmă (21.03.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      “Fanii”... exact cum spunea tipul de la Cluj. Hai sa lasam ironia si sa fim langa echipa. Nini, keep working! Adevaratii suporteri mereu vor fi langa echipa favorita.

      cu 5 ani în urmă (21.03.2019)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Andra...
      Eu chiar nu eram ironic. Vreau sa nu mai pregateasca echipa cum a pregatit.o pana acum. Trebuie sa schimbe ceva.

      cu 5 ani în urmă (21.03.2019)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca sapca rosie :

    Dl.Nini
    Asa patesti cand in loc sa-ti vezi de pregatirea echipei, inventezi ciocane si singura ta preocupare e sa inflamezi atmosfera. Succes pitestenilor in continuare. Nu uitati ca duminica pe Cluj Arena, de la ora 20 joaca "U" cu FC Arges. Haide"U".

    cu 5 ani în urmă (21.03.2019) Raspunde
  • tanaseb :

    Noi
    Sa fim fair si sa incheiem “razboiul” asta. Ii clar ca dupa meciul asta, cei de la Pitesti nu is ok, dar trebuie sa fim realisti si sa spunem ca au echipa buna. Iar fanii sa fie uniti.

    cu 5 ani în urmă (21.03.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!