Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Am demonstrat că avem capacitatea să revenim și cu apărare și atitudine putem suplini diferențele de valoare”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
25.09.2016

La prima apariție în fața propriilor suporteri din acest sezon, Phoenix a vrut să șteargă impresia nefavorabilă lăsată la Pitești și a reușit să păstreze tradiția că sala Polivalentă Dunărea rămâne teren minat pentru echipele oaspete.

„Un meci extrem de greu,cu o încărcătură aparte pentru că veneam după un meci slab și apoi evoluam în fata propriilor suporteri unde trebuie să ne comportăm exemplar. Felicit băieții pentru victoria și modul în care s-au luptat , am demonstrat că avem capacitatea necesară să revenim și numai cu apărare și atitudine putem suplini diferențele de valoare”, ne-a declarat antrenorul principal de la Phoenix, Florin Nini.

Phoenix a învins vineri seara pe BC Mureș, scor: 80-78, obținând prima victorie din actuala ediție de campionat. BC Mureș a pierdut ambele partide.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!