Stiri Liga I Masculin

Florin Nini: „Am făcut un meci bun, arătăm din ce în ce mai bine, vom continua să muncim pentru a ne atinge obiectivul”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
23.02.2015

Phoenix U Galaţi a mai făcut un pas spre Final Four de promovare în LNBM după ce a învins lejer duminică pe teren propriu pe Rapid Bucureşti, scor final 103-49.

„Mă bucur că am făcut un meci bun, chiar dacă misiunea ne-a fost uşurată de faptul că la Rapid nu au evoluat doi jucători importanţi. Jocul nostru arată din ce în ce în ce mai bine, jucătorii noi: Harisson, Sava, Chiriac s-au integrat în colectiv, a revenit şi Popa, după nişte probleme medicale,continuăm să muncim pentru a ne atinge obiectivul. A fost plăcută reîntâlnirea cu rapidiştii Lupuşoară şi Nazîru, care au crescut în curtea noastră”, a concluzionat antrenorul principal de la Phoenix U Galaţi, Florin Nini.

Echipa gălăţeană va juca runda viitoare în Capitală cu Ştiinţa.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!