Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Florin Nini: „Conform regulamentului, jucătoarea este declarată aptă de joc şi punct”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
17.03.2017

Mai multe cluburi din Liga Națională de Baschet feminin și-au exprimat părerea cu privire la transferul sportivei Naketia Swainer la Universitatea Cluj-Napoca, după ce organele Federației Române de Baschet au respins cele două memorii depuse de CSM Târgoviște. Jurnaldedambovita.ro a luat legătura cu două persoane din cadrul Biroului Federal ce au participat la ședința de Birou Federal ce a avut loc joi la Cluj-Napoca.

Florin Nini, președintele CS Phoenix Galați a declarat că sportiva Swanier este considerată aptă de joc în timp ce Dan Calancea nu a dorit să discute prea mult pe marginea acestui subiect.

Eu nu puteam să semnez în secunda 1 pentru o contestaţie la o altă echipă, pentru că nu avea nicio logică. Conform regulamentului, jucătoarea este declarată aptă de joc şi punct”, a declarat Florin Nini.

„După decizia de joi a Biroului Federal, nu mai e nimic de comentat. S-au făcut şi aşa foarte multe comentarii pe acest subiect, nu mai are niciun rost să mă apuc să vorbesc. Am înţeles că cei de la Târgovişte sunt dispuşi să meargă până la FIBA” a afirmat la rândul său, Dan Calancea.

Mai citiți și:

Marcel Urban: „Echipa din Cluj este avantajată în faţa a foarte multe cluburi”

Rusz Istvan: „La anul o să aducem şi noi cinci jucătoare, care pot fi legitimate pentru finală”

Comunicat FRB: „Naketia Swainer a fost transferată regulamentar de U Cluj-Napoca”

Cătălin Tănase despre cazul Swanier: „Ce ar trebui să facem noi? Să o legitimăm pe Chrissy Givens, după ce termină campionatul în Spania, să o aducem la semifinală?

Ciprian Prisăcaru: „Swanier nu poate avea drept de joc în Liga Națională”

Dragan Petricevic: „Toate jucătoarele noastre sunt legitimate regulamentar”

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Tihi :

    SPORTIVITATE!!!
    Din pacate,federatia joaca baschet cu unele dintre echipele din campionat.Este rusinos,ca se permite orice echipei clujene si lui Petricevic !! Vedeti delegarile la meciurile Clujului...observati comportamentul lui Petricevic la Sfantu Gheorghe...Unele echipe au un arbitraj corect,altii un arbitraj favorabil,orientat !!Cred ca este nevoie de o translatie de sange pe nivelul federatiei de baschet!Targoviste beneficiaza si ea de un arbitraj favorabil,dar in cazul transferului lui Swainer are dreptate ! TAS va decide corect cu siguranta!!

    cu 7 ani în urmă (18.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!