Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Dinamo este favorită dar noi ne bazăm pe aportul suporterilor ca să-i contracarăm și să câștigăm”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
10.02.2017

La ultima apariție pe teren propriu din sezonul regulat, Phoenix va întâlni Dinamo București. Cele două echipe se află în luptă directă pentru locul VIII, ultimul care asigură calificarea în play-off.

„Dinamo, din punctul meu de vedere este favorită. Vine favorită din două puncte de vedere. Unul este faptul că în ultima perioadă ei s-au întărit, au adus doi jucători importanţi pentru Dinamo şi s-a văzut acest lucru şi mă refer la Dundjerski şi Mitchell. Au înregistrat trei victorii extrem de importante, cu Craiova, Steaua şi Oradea. Deci vin cu un moral bun. La noi nu moralul este problema, la noi problema este că sunt uşoare indisponibilităţi. Nu putem ascunde nici faptul că nici cu partea financiară nu stăm foarte bine. Deci, din păcate, într-un moment important al campionatului, acolo unde din acest punct de vedere ar trebui să avem o oarecare linişte sau siguranţă, nu o putem oferi. Noi avem, din punctul meu de vedere, un atu mare, suporterii noştri, aţi văzut la ultimul meci, cu Timişoara, sala arhiplină, o atmosferă pe care ne-o dorim şi la acest meci, facem şi un apel pe această cale, și cu ajutorul lor vrei să-i contracarăm și să câștigăm”, a declarat tehnicianul echipei gălățene Florin Nini.

Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 19.00 în sala Polivalentă Dunărea.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!