Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Florin Nini: „Greva nu ne lovește pe noi ca și club, în principal, cred că lovește mai mult imaginea jucătoarelor”

Silviu Isailă

Silviu Isailă
14.03.2017

Greva de sâmbătă seară a baschetbalistelor de la Phoenix Galați, ce au refuzat să intre pe parchet în duelul cu ACS Sepsi SIC, i-a nemulțumit pe oficialii conducerii de la malul Dunării. La finalul confruntării dintre Phoenix Galați și BC Mureș, președintele Florin Nini a vorbit despre situația actuală cu care se confruntă clubul pe care îl conduce. Acesta este de părere că decizia fetelor care au încasat ultimul salariu în luna Noiembrie a anului trecut nu lovește clubul ci mai mult imaginea grevistelor.

Le-am înțeles că au dat dovadă de bună voință timp de trei luni, dar nu înțeleg de ce au făcut asta exact când a venit decizia că s-au aprobat banii și, mai ales, de ce acest lucru s-a întâmplat cu o oră înaintea meciului. Din informațiile mele, avem și „prieteni” care au făcut ca acest lucru să se întâmple.

Au văzut cealaltă echipă cum se comportă. Este o decizie care le aparține, dar care nu ne lovește pe noi ca și club în principal, cred că le lovește mai mult pe ele, imaginea lor. - a declarat Florin Nini pentru viata-libera.ro

Pe parcursul partidei de baschet masculin, prin tribunele sălii Dunărea, a trecut o urnă mobilă prin intermediul căruia spectatorii au făcut chetă pentru a strânge fondurile necesare achitării amenzii de 100 de euro ca urmare a faptului că echipa de baschet feminin nu a aliniat un lot de zece jucătoare pe foaia oficială de joc. 

De asemenea suporterii au afișat banere referitoare la situația actuală a clubului.

foto: viata-libera.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe TDM :

    Trist
    Catbde trist e sa zici cu capul sus si fara remuscari ca imaginea clubului care nu respecta contractele ramane nepatata. Groaznic. Asa ceva nu ar trebui permis. Pacat ca jucatorii de la noi nu au un sindicat puternic care sa lupte pentru ei.

    cu 7 ani în urmă (14.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!