Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Mă bucur că reușim în continuare să jucăm de la egal la egal cu echipele puternice”

Eduard Popa, Mara Mihăilescu

Eduard Popa, Mara Mihăilescu
27.03.2019

florin nini pitesti sibiu

BCM U Pitești a cedat pe teren propriu partida disputată cu CSU Sibiu, scor 74-78, la capătul unui meci care a necesitat o repriză de prelungiri.

Antrenorul piteștenilor, Florin Nini, s-a arătat mulțumit de prestația elevilor săi. El a prefațat și duelul de runda viitoare, cu SCM Timișoara:

„A fost un meci frumos, cu tensiune multă, cu trăiri frumoase. Din păcate nu am reușit să îl câștigăm. Sibiul este o echipă fizică, cu multe individualități. Ambele echipe au practicat un joc destul de agresiv. Ei au beneficiat de mai multe libere. Probabil noi am faultat mai ușor. Însă unde nu am putut să fim atenți și nu am arătat luciditate a fost în sistemele de final. Sigur că împotriva unei apărări agresive, în căutarea unei soluții cât mai bune, au fost prea multe atacuri pe care le-am finalizat fără aruncare. Totuși, în ultima parte am avut multe aruncări deschise, dar procentajul la 3 puncte este slab. Cu un procentaj ușor mai bun, am fi rămas în joc și am fi fost câștigători.

Mă bucur că reușim în continuare să jucăm de la egal la egal cu echipele puternice. Asta înseamnă că există potențial. Așa cum ați văzut în continuare jucătorii tineri au un aport important. Pe Tudor vă zic de pe acum că l-aș fi ținut până la finalul meciului dacă nu făcea a cincea greșeală. Urmează un meci important cu Timișoara. O să îl tratăm ca pe orice alt meci, chiar dacă luptăm împotriva lor pentru locul cinci la sfârșitul Top 6.”

După acest meci, BCM U Pitești a adunat 9 victorii și 13 înfrângeri, exact ca SCM Timișoara, formație pe care o va întâlni runda viitoare.

*foto: facebook BCM U Pitești

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Nini
    Bravo pentru aparare! Bafta la Tm.

    cu 5 ani în urmă (27.03.2019) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Nu cred
    Ca trebuie să tratăm meciul de la Timișoara ca pe oricare altul. Poate fi o declarație să nu pună presiune pe echipa, dar parere mea ca trebuie sa tratăm meciul ca pe unul de play off. Craiova e o echipă bună, dar avem șansele noastre, 2 2 la meciuri directe, în timp ce o confruntare cu Oradea ar insemna încheierea sezonului.

    cu 5 ani în urmă (27.03.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Da
      De acord. E un meci foarte important pentru a juca cu Craiova. Eu sunt de acord cu declaratia, presiunea nu isi are locul. Am incredere in echipa.

      cu 5 ani în urmă (27.03.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!