Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Florin Nini: „Mereu meciurile din începutul anului le abordăm cu nemulțumiri în lot datorită restanțelor salariale foarte mari”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.03.2017

Foto: Dragos Dumitru

Într-un interviu acordat cotidianului ViațaLiberă.ro, președintele Clubului Sportiv Phoenix din localitate a vorbit despre încercările pe care clubul său trebuie să le depășească la fiecare început de an. Conform spuselor lui Florin Nini, deoarece bugetul local nu este aprobat decât prin luna aprilie, jucătorii acumulează datorii salariale mari până în momentul în care echipa sa primește finanțarea de la Consiliul Local. 

Totuși, la ultima ședință din 25 februarie, Consiliul Local a adoptat o hotărâre prin care cluburile finanțate din bani publici pot primi, în fiecare lună, a 12-a parte din suma totală pe care au avut-o alocată în anul precedent. 

„În primele luni ale fiecărui an sunt meciuri importante pentru atingerea obiectivelor, iar noi, de mulți ani, le abordăm deseori cu nemulțumiri în loturi pentru că ajungem la restanțe salariale semnificative față de sportivi. Abia din aprilie începem să respirăm, până atunci funcționăm sufocați, în fiecare an se repetă această problemă. 

Partea și mai bună a acestei hotărâri de Consiliu Local nu rezolvă doar o problemă de moment ci și pentru anii următori, de acum putem fi sprijiniți încă din ianuarie. Transmit aprecierea și mulțumirile noastre autorităților municipale care au demonstrat că se preocupă de soarta noastră, că le pasă de sportul de mare performanță” a declarat Florin Nini pentru sursa mai sus amintită.

Phoenix Galați este singurul club de baschet din România care activează în prima ligă atât cu echipa de băieți cât și cu cea de fete.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!