Stiri Cupa României Masculin

Florin Nini: „Nu sunt foarte mulțumit de modul în care am tratat începutul meciului”

Mara Mihăilescu, Bogdan Isailă

Mara Mihăilescu, Bogdan Isailă
06.02.2019

BCM U Pitești nu a avut emoții în dubla manșă cu CSM Târgu Mureș din optimile de finală ale Cupei României. Piteștenii cu câștigat partida retur cu scorul de cu un categoric 116-78 și accede în sferturile de finală. După meci, Florin Nini a tras concluziile și a prefațat următoarea partidă din campionat:

„Suntem bucuroși de calificare. O victorie bună, importantă pentru noi. Nu sunt foarte mulțumit de modul în care am tratat începutul meciului. Exact acest lucru l-am punctat la pauză și am atras atenția jucătorilor că meciul trebuie luat foarte în serios, așa cum am discutat înainte. E o victorie, e o calificare. Sigur, că ne dorim să mergem mai departe. Mulțumim publicului pentru încurajare și pe final băieții au făcut și câteva situații de joc prin care publicul a apreciat spectacolul din teren.

Ne așteaptă meciul cu Timișoara, un meci extrem de greu în care nu avem voie să ne relaxăm, să începem așa cum am început astăzi. Mai avem câteva zile. Pentru mine este extrem de important să ne putem recupera absolut toți jucătorii. De câte ori echipa a fost aptă, rezultatele au fost pe măsură. Lucrăm mult la recuperare lor, sperăm să-i avem 100% la ora meciului și să obținem o victorie.”

Întrebat despre parcursul Timișoarei, antrenorul lui BCM U Pitești a spus următoarele:

„Dacă nu era Timișoara, puteam să fi noi. Din punctul meu de vedere, cu Max Korniienko sunt convins că și la Craiova aveam o victorie. Timișoara este echipa momentului. Trebuie felicitată pentru modul în care au câștigat aceste meciuri. Eu însă cred în echipa mea, jucătorii mei și sunt convins că vom face jocul pe care-l pregătim  și cu siguranță ne dorim foarte mult victoria.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!