Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Poate că nu ne-am dorit acest adversar, dar nu ne temem”

David Istrate

David Istrate
05.04.2019

nini pitesti oradea

 Sâmbătă, 6 aprilie, în Sala Sporturilor din Trivale va avea loc confruntarea dintre BCM U Pitești și CSM CSU Oradea, ce contează pentru etapa a 10-a a fazei secunde. Din punct de vedere al clasamentului, acest joc nu mai are nicio miză, însă acesta rămâne important pentru moralul celor două tabere.

BCM U Pitești și CSM Oradea se vor întâlni și în primul tur al playoff-ului, care va începe imediat după All Star Game. Așadar, Florin Nini a declarat că meciul de sâmbătă va fi „o repetiție pentru play-off” și că așteaptă fanii argeșeni să le fie alături.

„Suntem în fața ultimului meci din sezonul regulat. Întâlnim Oradea, echipa care, așa cum o vedem noi, este principala candidată la titlu. Rezultatul de la Timișoara ne aduce în situația de a disputa prima serie de play-off împotriva lor, poate că nu ne-am dorit acest adversar, dar nu ne temem. Va fi o serie în care vom da totul, promitem asta. Revenind la meciul de mâine, cred că va fi o repetiție pentru play-off. Avem de luat o revanșă față de suporteri, de oraș și de noi. Vreau ca fanii să înțeleagă acest moment dificil și să ne fie alături. Cu toții iubim baschetul și muncim în fiecare zi să o facem cât de bine putem, dar, ca în viață, nu întotdeauna iese cum ne dorim. Tot noi vom fi cei care vom lupta să întoarcem lucrurile în favoarea noastră. Sigur că ar fi mult mai ușor și mai motivant să simțim cât mai mulți oameni lângă noi pentru că doar în momentele grele realizezi, de fapt, cine este cu adevărat alături de tine. Vom face tot ce depinde de noi să vă bucurăm pe voi.”, conform site-ului oficial al clubului din Pitești

Partida dintre BCM U Pitești și CSM CSU Oradea va avea loc sâmbătă, 6 aprilie, de la ora 18:30, și va fi transmisă pe FRBTV.

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!