Stiri Cupa României Masculin

Florin Nini: „Râdem doar cu un ochi, cu celălalt plângem”

David Istrate

David Istrate
19.03.2019

După partida dintre SCM U Craiova și BC CSU Sibiu de astăzi, 19 martie, vor urma încă trei sferturi de finală în ziua de miercuri, 20 martie. Dintre acestea, cel mai echilibrat duel va fi între BCM U FC Argeș Pitești și U-BT Cluj-Napoca, două formații ce au oferit niște confruntări foarte tensionate de-a lungul acestui sezon.

La conferința premergătoare acestei întâlniri, Florin Nini, tehnicianul gazdelor, a vorbit despre cele două jocuri disputate de echipa sa la Cluj-Napoca în cursul săptămânii trecute.

Cred că am avut două meciuri bune la Cluj. Râdem doar cu un ochi, cu celălalt plângem deoarece am fost foarte aproape să ne adjudecăm victoria de fiecare dată, ceea ce, din punctul meu de vedere, strict sportiv, spune că suntem pe un drum bun, că avem un colectiv într-o urcare de formă. Clujul este o echipă puternică, o echipă care a fost campioană și care luptă în continuare pentru acest titlu. Din păcate, gestionarea anumitor situații și greșeli din partea tuturor factorilor, pentru că e simplu să cauți un singur vinovat, ne-au adus la situația de a nu avea nicio victorie. În al doilea joc am condus cel puțin 25 minute, ceea ce arată, așa cum menționam, că avem potențial, arată că nivelul nostru de exprimare este în creștere. Sunt sigur că în momentul în care vom reuși să fim în formula completă, cu siguranță că rotația și uzura, care la noi se vede pe final de meci, vor fi de această dată câștigătoare. Eu trebuie să iau partea pozitivă, acasă am făcut analiza video alături de jucători, am văzut situațiile în care trebuie să gestionăm lucrurile mai bine. Una peste alta, cred că am arătat ca o echipă care este pregătită pentru partea superioară a clasamentului, o echipă de TOP 6.”, conform site-ului oficial al clubului din Pitești

Bazându-se pe evoluțiile excelente din BTarena, Nini are mare încredere în jucătorii săi despre care crede că vor putea învinge miercuri seara dacă depun efortul necesar.

Ne punem mari speranțe în ceea ce urmează pentru noi, în meciul de mâine. Este un meci în fața fanilor și vrem să le oferim calificarea. În acest moment, nici măcar 50% din meciuri nu le-am jucat în formula completă. Am avut 3 săptămâni formula completă, atunci când am avut 3 victorii consecutive. Ivan Siriscevic a început de ieri antrenamentele, nu știu dacă îl putem alinia. E un meci cu miză, cu siguranță unul fizic, un meci cu o intensitate puternică pentru că noi asta ne dorim și nu știu dacă e bine, după o astfel de pauză, să îl introduc direct în teren. Ține și de el, e un jucător care are experiență, un jucător care indiscutabil ajută echipa, dar cred că este foarte important de manageriat momentul în care îl aruncăm din nou în luptă. Cred că suntem într-o creștere de formă, băieții muncesc foarte bine. E o dorință mare a jucătorilor și a noastră pentru a obține calificarea. Vrem o sală efervescentă, o sală dinamică pentru că și noi pe teren vom face totul. Vom da mai mult de 100%, trebuie să păstrăm agresivitatea, să avem atitudinea corespunzătoare și să știm să gestionăm această motivație.”

Partida din Trivale va avea loc miercuri, 20 martie, de la ora 20:00 și va fi transmisă în direct pe Digisport 3.

*foto: Facebook - BCM U FC Argeș Pitești

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Meci
    Voi fi prezent la sala pentru a-mi sustine echipa. Sper ca facem un meci foarte bun. Am citit despre incidentele de la Cluj dar sper ca aici sa nu existe astfel de situatii. Hai Pitesti!

    cu 5 ani în urmă (19.03.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!