Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: ”S-a acumulat uzura deplasărilor”

Ana-Maria Tutunaru

Ana-Maria Tutunaru
02.02.2019

SCM U Craiova și BCM U Pitești se reîntâlnesc în a treia etapă din cadrul Top 6, sâmbătă, 2 februarie începând cu ora 19 în sala Polivalentă Craiova. Partida va fi transmisă în direct pe FRB Tv.

Florin Nini a vorbit pentru site-ul oficial al echipei BCM U Pitești despre perioada solicitantă în care se află echipa sa și despre partida contra SCM U Craiova: ”Timpul nu a fost prietenul nostru. Disputăm al treilea meci departe de casă în șase zile. În afară de efortul depus, s-a acumulat si uzura deplasărilor. Este o provocare pentru noi, pe care trebuie să o depășim. Craiova și-a amânat duelul din Cupa României, tocmai pentru a pregăti acest meci și cred că dozarea energiei contează. Ceea ce trebuie sa facem noi, este să fim atenți în anumite momente și să fim agresivi timp de 40 de minute. Ne dorim victoria și vom depune efortul necesar pentru a obține acest lucru.”

Marius Ciotlăuș se arată încrezător în șansele echipei și spune că, ”va fi un meci extrem de dificil. Întâlnim Craiova, o echipă puternică, într-o sală în care se câștigă greu. Au un lot puternic, au reușit rezultate bune ăn acest sezon, deci trebuie să fim foarte atenți. E o perioadă încărcată pentru noi, dar am încredere în colegii mei. Suntem pregătiți să facem un meci bun și să obținem victoria.”

Pentru BCM U Pitești, aceasta va fi a treia partidă în decurs de 7 zile, după etapa contra CSU Sibiu din LNBM și manșa tur contra CSM Târgu Mureș din Cupa României.

 

*foto: Facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!