Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Sincer am avut destule emoții la revenirea la Târgu-Jiu și nu mă așteptam să fiu primit chiar așa”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
05.10.2015

Nou promovata Phoenix Galați a pierdut primul meci susținut în Liga Națională de baschet masculin disputat sâmbătă la Tg. Jiu în compania Energiei, scor final 62-72. În ciuda înfrângerii, echipa gălățeană a făcut un joc bun și a pus destule probleme gazdelor, o echipă care sezonul trecut a făcut furori în cupele europene. Publicul gorjean nu l-a uitat pe antrenorul Florin Nini, care a stat pe banca Energiei în urmă cu două sezoane și i-au făcut o primire emoționantă.

„Sincer am avut destule emoții la revenirea la Tg. Jiu și nu mă așteptam să fiu primit chiar așa. Galeria m-a aplaudat la început, iar la final m-au chemat la salut și mi-au strigat numele. Le mulțumesc, le voi purta mereu respect în suflet și voi reveni oricând la Tg. Jiu cu mare plăcere. Energiei îi doresc succes în acest sezon. Nu sunt mulțumit de rezultat, dar ne-am descurcat bine și chiar dacă am fost conduși mereu am ținut aproape. Din păcate jucătorii români pe care îi avem în lot nu au încă experiența necesară în duelurile cu jucătorii căliți în Ligă și aici s-a făcut diferența. Am demonstrat că ne merităm locul în primul eșalon, mai avem mult de muncit, îmi doresc să creăm la Galați o echipă competitivã”, ne-a declarat antrenorul Florin Nini.

*Foto: Youtube Energia

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    juniori
    D-nul Nini a acordat, intr-un meci relativ echilibrat, minute multe tinerilor jucatori romani. Varna, Petica,Onea au prins peste 8 min. Pe teren. Nu cred ca au dezamagit. Stima....

    cu 8 ani în urmă (05.10.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!