Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Sperăm ca jocul colectiv să ne aducă succesul”

David Istrate

David Istrate
27.03.2019

În cursul acestei seri (27 martie), Sala Sporturilor din Trivale va găzdui confruntarea dintre BCM U FC Argeș Pitești și BC CSU Sibiu. Formația argeșeană vine după o victorie importantă împotriva Craiovei și își dorește o nouă prestație excelentă în fața unui adversar mai dificil.

Înaintea acestui duel, tehnicianul gazdelor, Florin Nini, a oferit o declarație în care a vorbit despre echipa Sibiului, despre meci dar și despre situația în care se află trupa pe care o conduce.

Întâlnim o echipă atletică, o echipă cu multe individualități. Sibiul își dorește să câștige și să obțină puncte în lupta pentru locul 1, dar sunt sigur că băieții noștri vor da totul pe teren. Ne dorim victoria, dorim să continuăm această serie de pe teren propriu și sigur că trebuie să ne organizăm și să ne remontăm ținând cont de rotația scurtă. Vom da din nou credit celor tineri și sperăm ca jocul colectiv să ne aducă succesul. Este penultimul meci pe teren propriu din sezonul regulat și avem nevoie de fanii noștri. Performanța nu se realizează doar printr-o victorie, ci prin muncă susținută, încredere și continuitate. Mă bucur să văd că în sală vin mulți copii și cred că acest lucru este benefic pentru comunitate.”, conform site-ului oficial a clubului piteștean

Partida dintre BCM U FC Argeș Pitești și BC CSU Sibiu va începe la ora 18:30 și va fi transmisă în direct pe Digisport 4.

*foto: Facebook - BCM U FC Argeș Pitești

5 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca raress23 :

    Daca esti barbat
    Ii bati Nini.

    cu 5 ani în urmă (27.03.2019)
    • BC CSU Sibiu raz:

      Nini
      o fo aproape

      cu 5 ani în urmă (27.03.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      Păcat
      😂😂😁

      cu 5 ani în urmă (27.03.2019)
    • BC CSU Sibiu raz:

      Dan Fleseriu e de vina
      a uitat sa ii zica lu' Nini ca mao are unu care joaca bine numa'n prelungiri

      cu 5 ani în urmă (27.03.2019)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Exact
      ... pentru asta a fost adus, când jucăm prost și te arde buza, să te scoată. Și omul a livrat, după numai 2 meciuri și un an de pauză...

      cu 5 ani în urmă (27.03.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!