Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Sunt echipa momentului în campionat”

Eduard Popa

Eduard Popa
11.02.2019

florin nini pitesti

BCM U FC Argeș Pitești va avea un meci important de disputat luni, în compania celor de la SCM Timișoara, în etapa a patra din Liga Națională de Baschet Masculin – Grupa Roșie.

Antrenorul argeșenilor, Florin Nini, a vorbit despre duelul care urmează cu SCM Timișoara:

„Așa cum am spus-o după duelul din Cupă, meciul cu Timișoara este unul extrem de important. Sunt echipa momentului în campionat, au reușit să învingă primele clasate și vor veni aici cu un moral bun. Noi ne-am concentrat pe refacerea jucătorilor pentru că a fost o perioadă foarte solicitantă. Încă lucrăm la acest lucru și ne dorim ca la ora meciului să fim în formulă completă. Trebuie să avem o atmosferă incendiară pentru că este un meci important. Avem nevoie de o sală plină pentru a obține o victorie frumoasă”, a spus Nini, pentru site-ul oficial al clubului.  

Partida dintre BCM U Pitești și SCM Timișoara se joacă luni, de la ora 19:00, pe Digi Sport 3.

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!