Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini: „Vrem să facem un joc bun pe terenul liderului și să ne continuăm lupta pentru play-off”

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
04.02.2017

Phoenix va juca la Cluj cu liderul la zi al campionatului U Banca Transilvania. Gălățenii sunt conștienți că nu pornesc ca favoriți dar nu s-au dus în excursie ci vor încerca să facă un joc cât mai bun. Cu acest prilej își va face debutul în echipa de la Dunăre americanul Phillip Miller, jucător care ultima oară a evoluat în Superliga Georgiei pentru Sokhumi fiind desemnat cel mai bun apărător din sezonul 2015-2016.

„Un meci și o deplasare grea însă mergem să facem un joc bun împotriva liderului la zi din Liga Națională. Vrem să dăm o replică pe măsura adversarului.și să ne continuăm lupta pentru play-off”, a declarat antrenorul principal de la Phoenix, Florin Nini.

Echipa gălățeană ocupă locul VIII în clasamentul Ligii cu 23 de puncte. Runda viitoare, Phoenix va susține un meci foarte important pe teren propriu cu Dinamo București.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!