Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini are un nou antrenor asistent la BCM U Pitești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.08.2019

Florin Nini are un nou antrenor asistent la BCM U Pitești

BCM U Pitești l-a recurtat pentru funcția de antrenor asistent pe Theodosis Paralikas. Acesta va colabora cu Florin Nini pe banca tehnică a formației din Trivale. Paralikas vine din Grecia, acolo unde a antrenat la Lavrio BC.

Theodosis Paralikas este un antrenor care a activat și în baschetul feminin. El are aexperiențe în țara noastră la CSM Târgoviște și Phoenix Galați. În baschetul feminin el a mai făcut parte din staff-ul echipei feminie a lui Fenerbahce și echipei naționale a Greciei, care a participat la EuroBasket Women 2015.

În baschetul masculin, Theodosis Paralikas a lucrat numai Lavrio BC. El a reuști să promoveze cu formația amintită din eșalonul a 4-lea din Grecia până în prima ligă.

Theodosis Paralikas a avut o carieră de baschetbalist e care a împărțit-o între două echipe, Aris Salonic (1991-1995) și Sporting Milan (1995-2005).

Pe banca lui BCM U Pitești, Theodosis Paralikas îi va lua locul lui Liviu Dumitru. Clubul piteștean a anunțat despărțirea de internaționalul român, care ocupa funcția de preparator fizic. Staff-ul tehnic al lui BCM U Pitești pentru sezonul 2019/2020 va fi următorul: Florin Nini (antrenor principal), Sorin Căprărescu (antrenor asistent), Theodosis Paralikas (antrenor asistent), Ionuț Pița (kinetoterapeut), Florin Năstase (maseur), Silviu Corodi (director tehnic) și Mihai Popescu (team manager).

foto: Florin Ady

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Cred ca i un plus
    Pentru echipă. Are destulă experiență, cred că el se va ocupa și de pregătirea fizică a echipei.

    cu 4 ani în urmă (11.08.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Probabil. Welcome! 🏀

      cu 4 ani în urmă (11.08.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!