Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Nini, noul antrenor al Energiei Rovinari

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
30.05.2013

Anunţat ca fiind principalul pretendent la postul de antrenor al formaţiei Energia Rovinari, Florin Nini a parafat în cursul acestei săptămâni o înţelegere pe doi ani cu Energia Rovinari.

În vârstă de 43 de ani, Nini a debutat în postura de antrenor la clubul său, Phoenix Galaţi, pentru ca în sezonul 2010-2011 să ocupe atât funcţia de antrenor secund, la Steaua Turabo, cât şi de principal, însă doar pentru câteva jocuri. Din 2012 acesta a pregătit echipa feminină CSM Tîrgovişte, alături de care a cucerit Cupa României şi a participat, în premieră, în Euroliga Feminină. Din acest an, pe lângă Energia Rovinari, Nini va pregăti şi echipa naţională feminină a României.

Nu a existat nicio discuție în ceea ce privește continuarea contractului cu CSM Târgoviște. La Rovinari, trebuie să schimbăm toată echipa. Pentru primul an, vreau să ne calificăm în play-off, iar în 2015 ma gândesc la primele patru locuri - a declarat tehnicianul gălățean pentru mditv.ro

Energia Rovinari a încheiat sezonul precedent cu Radu Stroescu pe bancă, deoarece cu o etapă înainte de final clubul i-a reziliat contractul lui Slobodan Nikolic.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu orangina :

    :(
    imi pare rau pentru Energia!!! :(

    cu 10 ani în urmă (30.05.2013) Raspunde
  • un galatean :

    Este 1 aprilie?
    Cred ca este o pacaleala a acestui portal.Cine sa fie in asa hal de inconstient incat sa aduca un antrenor care nu a antrenat niciodata baieti la seniori,care nu are nici un rezultat ,decat la juniori,care in acest an a reusit cea mai mare deceptie din baschetul romanesc ,locul doi cu Targoviste(nu vorbiti de Europa pentru ca el a fost doar doua luni si a avut un meci decisiv in care adversarele nu au vrut sa joace neavand nici un fel de miza).Cine sa fie asa de inconstient incat sa angajeze un antrenoras care a fost scuipat de o jucatoare pe care nu a avut curaj sa o trimita la vestiar?Orangina ,esti una dintre jucatoarele care au spus de Florinel ca mai slab de atat nu se poate?
    Sa-i puneti casca la antrenamente si meciuri pentru ca la baieti vor fi pumni!Problema mare pentru cascadorii rasului de la FRB care vor fi nevoiti sa-si gaseasca un alt secund la nationala in locul piticului atomic.

    cu 10 ani în urmă (30.05.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!