Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Florin Popa este noul jucător al Politehnicii Iași

Radu Bărăian

Radu Bărăian
25.07.2017

După ce săptămâna trecută a anunțat transferul fundașului Dani Popescu, acum Politehnica Iași continuă campania de achiziții cu un alt nume românesc și anume Florin Popa, ultima dată la SCM U Craiova, respectiv cu experiențe la BC Timișoara, Timba Timișoara sau Gaz Metan Mediaș. 

În ultimul sezon a ajuns cu trupa din Bănie până în prima fază a play-off-ului, acolo unde a fost eliminat în sferturi de U-BT Cluj, 24 de partide a bifat Popa în ediția trecută de campionat, timp în care a acumulat medii de 2.8 puncte, 1.3 recuperări, 0.5 pase decisive și 2.8 la eficiență, totul în 11:41 minute jucate în medie pe meci. 

În vârstă de 30 de ani, Florin Popa are o înălțime de 1.95 metri și poate evolua pe mai multe poziții de joc, 1, 2 sau chiar 3. Toate cifrele noului jucător al Iașiului în întrecerile interne din 2008 și până în prezent pot fi consultate AICI

*Foto: sportuldoljean.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!