Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Florina Diaconu: "Mă bucur că am fost o echipă și am câștigat la sfârșit"

Paul Olar

Paul Olar
25.01.2014

Tensiune mare la Cluj-Napoca odată cu disputa dintre Rapid București și gazdele de la Universitatea. Dan Militaru, tehnicianul formației din capitală, a fost eliminat într-un timp foarte scurt, nemulțumirile legate de arbitraj continuând până la final.

Giuleștencele conduse de Florina Diaconu au găsit în cele din urmă drumul spre victorie, impunându-se cu scorul de 82-86. Autoare a 37 de puncte, 11 recuperări și 3 pase decisive, baschetbalista recunoaște că a avut emoții, însă rezultatul muncit îi dă motive de satisfacție. 

Cum ți s-a părut meciul din dimineața aceasta?

Greu... din toate punctele de vedere. Am simțit că putem să câștigăm și am avut o mică teamă când am văzut maniera de arbitraj, dar mă bucur că am fost o echipă și am câștigat la sfârșit.

Clujencele au avut avantajul taliei și nu au știut să profite...

Ele sunt o echipă bună și probabil cele două jucătoare noi nu au avut suficient timp să se acomodeze. Eu cred că voința a făcut diferența astăzi.

Cum ați pregătit meciul?

L-am pregătit ca de fiecare dată, este aceeași temă. Neavând oameni înalți, trebuie să faci ceva ca să scoți baschetbalistele cu talie de sub panou. Pur și simplu, luptăm pentru fiecare minge.

Ce obiectiv vă propuneți?

Vrem să ne clasăm cât mai bine. Nu știm dacă putem să prindem una dintre cele opt poziții, nu cred. Avem destule dezavantaje și aș fi ipocrită să zic că suntem capabile să ajungem în primele patru formații ale campionatului.

Și din punct de vedere personal?

Îmi doresc să joc cât mai bine!

*Foto: rpressport.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!