Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Flowers și Zigeranovic cei mai buni marcatori ai Asesoftului, Runkauskas călăul lui Gaz Metan

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
01.03.2015

CSU Asesoft Ploiești a reușit să iasă din pasă nefastă după ce a învins în deplasare pe Gaz Metan Mediaș. După un început în forță, campioana a lăsat-o mai moale după sfertul secund iar echipa medieşeană a fost aproape să întoarcă soarta partidei. Cu Jonte Flowers și Ivan Zigeranovic de neoprit, plus cu un coș decisiv marcat de Marius Runkauskas cu 10 secunde rămase de joc, CSU Asesoft Ploiești s-a impus cu scorul de 77-74.

Jonte Flowers a făcut un meci după ce în meciul anterior nu marcase niciun puncte în fața lui U BT Cluj-Napoca. Trimis din prima secundă pe parchet de Vladimir Arnautovic, americanul s-a revanșat la meciul de la Mediaș pe care l-a terminat cu 25 de puncte, 3 recuperări, 4 pase decisive și 2 mingi câștigate. Extrema Asesoftului a marcat 9/10 de la 2 puncte, 1/5 de la 3 puncte și 4/8 de la linia de libere pentru un indice al eficienței de 25 de unități.

Revenit la Mediaș în calitate de adversar, Ivan Zigeranovic a făcut legea sub panou. Pivotul sârb a marcat 24 de puncte în urma a 12 aruncări reușite de la 2 puncte din 17 încercări. Zigeranovic a mai pus în linia sa statistică 7 recuperări și 3 pase decisive pentru un indice al eficienței de 27 de unități.

Marius Runkauskas a înscris coșul decisiv și a încununat astfel munca colegilor săi. La scorul de 74-73 pentru Gaz Metan lituanianul a marcat un coș de 3 puncte prin care a îndreptat victoria spre CSU Asesoft Ploiești. Per total, Marius Runkauskas a încheiat meciul cu 17 puncte, 8 recuperări și 2 pase decisive cu un index de eficiență de 18 unități.

foto: Vlad Filipaș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!