Stiri

Fost jucător NBA, dat afară din Grecia pentru un motiv uluitor

Eduard Popa

Eduard Popa
12.09.2017

cleanthony early

Fostul jucător al celor de la New York Knicks, Cleanthony Early, a fost dat afară de la AEK Atena la doar câteva zile după ce a semnat un contract cu grecii. Clubul și-a motivat decizia din cauza unor abateri disciplinare.

După ce situația a apărut în presă, Early a postat pe rețelele de socializare o conversație pe care a avut-o cu un oficial al clubului atenian. Din conversație se pare că motivul pentru care fostul jucător NBA a fost demis este dat de alimentația jucătorului. Americanul este vegan și i-a cerut managerului mai multă astfel de mâncare, ori altfel se vede nevoit să meargă în localuri care sunt departe de sala de antrenament a echipei. Această situație a iscat un conflict între Early și management-ul AEK Atena, după cum se poate vedea în cele ce urmează.

early1early 2early 3early 4early 5early 6

Între timp Early a șters conversația de pe rețelele de socializare, dar site-ul postingandroasting.com a fost mai inspirat și a reușit să păstreze conversația.

Cleanthony Early a fost draftat în 2014 de către New York Knicks. Early a jucat 56 de meciuri pentru franciza din NY, dar cariera lui în NBA a fost întreruptă brusc după ce a fost împușcat într-un club pe 30 decembrie 2015. În stagiunea precedentă, Early a jucat în D-League, la Santa Cruz Warriors.

*foto: postingandtoasting.com/bleacherreport.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!