Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Fotoreportaj: Cum a fost personalizată Arena „Antonio Alexe”, în care evoluează campioana CSM CSU Oradea

Valentin Todea

Valentin Todea
05.04.2019

CSM CSU Oradea a reușit să-și transforme sala în care joacă meciurile de pe teren propriu într-o locație cu identitate, în urma unui proces ce s-a derulat pe parcursul ultimelor două sezoane. De la părți din istoria echipei orădene, la vitrina cu trofee, bannere și reclame luminoase, Arena „Antonio Alexe” are parte de un branding impresionant menit să prezinte cât mai multe despre echipa de baschet masculin celor care îi calcă pragul.

Cei mai importanți jucători care au evoluat sau se află încă la formația bihoreană pot fi văzuți în fotografiile amplasate pe holurile sălii, acolo unde sunt expuse și trofeele cucerite de gruparea pregătită de Cristian Achim, dar și tricourile lui Will Franklin și Andrei Mandache.

La finalul articolului aveți la dispoziție o galerie foto cu imagini ce vin să ilustreze informațiile de mai sus, unde vă lăsăm să descoperiți și alte elemente prezente în sala campioanei en-titre.

*Fotografii realizate de Valentin Todea pentru Total Baschet.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!