Stiri

Fratele lui Alhaji Mohammed rămâne la Chicago Bulls

Paul Olar

Paul Olar
23.09.2014

Chicago Bulls îl păstrează în lot pe unul dintre cei mai experimentați baschetbaliști din NBA. Gruparea din statul Illinois a anunțat faptul că Nazr Mohammed și-a prelungit contractul pe încă un sezon.

În vârstă de 37 de ani, pivotul este fratele lui Alhaji Mohammed, jucător legitimat la campioana României, CSU Ploiești. Nazr măsoară 2.08 m și este dublu campion NCAA alături de Universitatea Kentucky.

Ulterior, el a ajuns în NBA grație echipei Philadelphia 76ers, care l-a draftat în 1998. De asemenea, Mohammed a trecut pe la Atlanta Hawks, New Yorks Knicks, Detroit Pistons, Charlotte Bobcats, Oklahoma City Thunder și San Antonio Spurs.

Îmbrăcând maieul ultimei trupe amintite, centrul cu origini africane a pus mâna pe titlul NBA, după o finală adjudecată în fața lui Detroit Pistons. Totodată, Nazr are la activ 977 de prezențe în stagiunea regulată a celui mai important campionat al planetei, remarcându-se cu medii de 5.9 puncte, 4.8 recuperări și 0.6 capace.

Sportivul originar din Chicago va disputa, așadar, al 17 sezon consecutiv în NBA.

Nam Y. Huh/Associated Press

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!