Stiri

Gabi Mărginean joacă azi finala Cupei Spaniei chiar de ziua ei de naștere

Radu Bărăian

Radu Bărăian
12.02.2017

Fanii au pregătit un afiș special de ziua Gabrielei, în ziua finalei. „La mulți ani, Gabriela M! Sperăm că nu doar aniversarea ta o vom sărbători azi”!

Gabriela Mărginean, componentă a formației Perfumerias Avenida Salamanca, joacă astăzi finala Cupei Spaniei împotriva fetelor de la Uni Girona. O eventuală victorie în această seară ar reprezenta un cadou perfect pentru baschetbalista noastră care își serbează cea de-a 30-a zi de naștere. 

Născută pe 12 februarie 1987, Gabriela Mărginean este una dintre componentele de bază ale liderului campionatului spaniol, iar astăzi are șansa să-și treacă în palmares un trofeu extrem de important și anume Cupa Spaniei. Perfumerias Avenida, ocupanta primei poziții în campionat cu 17 victorii și o singură înfrângere, se va duela în finala cupei cu echipa de pe locul secund, Uni Girona, grupare care are la activ 16 meciuri câștigate și 2 pierdute. Cele două formații s-au întâlnit deja în turul actualei ediții din campionat, atunci când Mărginean, Givens și compania au câștigat în deplasare cu 85-76.

În semifinale, Avenida a trecut fără emoții de Gernika Lointek cu scorul de 72-48. Scorul pe sferturi a fost 21-9, 16-12, 17-8, respectiv 18-19. Mărginean a marcat 5 puncte, în timp ce fosta jucătoare de la Târgoviște și ICIM Arad, Chrissy Givens a pus 13 puncte pe tabela de marcaj. 

Pe această cale site-ul TotalBaschet îi urează Gabrielei Mărginean un sincer La Mulți Ani și multă baftă în meciul din această seară! 

*Foto: Club Baloncesto Perfumerías Avenida

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!